Naglasite prirodnu ljepotu s novom, jesenskom makeup kolekcijom brenda Chanel

Korištenje makeupa ne mora značiti nužno prikrivanje nedostataka, već šminku možete koristiti kako bi ste naglasili i istaknuli svoje prirodne adute. Upravo je s tim ciljem osmišljena nova kolekcija makeupa brenda Chanel, za sezonu jesen/zima 2022. godine. Chanel nam poručuje da sami odredimo ton, odnosno da na temelju svojeg tena pronađemo makeup proizvode koji će mu u potpunosti odgovarati i kompletno se stopiti s njime.

Makeup koji kao da uopće nije na licu, odnosno tonovima je toliko pogođen da se stapa s vašom kožom i stvara nevjerojatan “ton na ton” look.  U ovoj kolekcij, Chanel Makeup Creation Studio je stvarno podigao svoju stručnost u boji na višu razinu dizajnirajući kolekciju boja za usne i nokte koje se savršeno uklapaju s nijansama Ultra Le Teint Fluide pudera. Kolekcija bez presedana koja je stvorena za no makeup makeup look, istovremeno je prilagođena onima koji žele hrabriju, sofisticiraniju šminku. Koža, usne i nokti nude harmoniju i kontrast u raznolikoj paleti boja, odnosno poziv su na stvaranje izgleda oko tena.

“TON NA TON” KAO ZNAK SOFISTICIRANOSTI

Chanel Makeup Creation Studio crpio je iz svog stručnog znanja o podlozi, koju je stjecao i razvijao nekoliko godina, kako bi stvorio ove savršeno usklađene ruževe za usne i lakove za nokte. Stoga je kolekcija jesen/zima 2022. više od jednostavnog sparivanja nijansi: svaka nijansa je dizajnirana s ružičastim ili zlatnim podtonom kako bi se stvorila neusporediva nijansa koja šminki daje dimenziju i blistavost.

To znači da svaka nijansa dolazi u dva različita podtona za odabir, ovisno o željenom učinku šminke. Zlatne nijanse obavijaju usne i nokte blistavim sjajem, dok ružičaste nijanse pružaju svježinu. Zahvaljujući ovoj preciznosti boja, nijanse tekuće podloge Utra Le Teint Fluide ove se sezone usklađuju s Rouge Allure i Le Vernis kako bi otkrile individualnost svake žene i prilagodile se samo njoj.

IGRAJTE SE S USPOREĐIVANJEM BOJA I KONTRASTIMA

Uz kolekciju koja sadrži 12 novih nijansi ruževa i lakova za nokte, mogućnosti su beskrajne. Za najautentičniji, sofisticiraniji izgled poigrati s podudaranjem boja “ton na ton” odabirom kombinacije nijansi Rouge Allure i Le Vernis koja je najsličnija vašoj boji kože. Ili ih pomiješajte i složite različite kombinacije boja koje vam omogućuju da slobodno izrazite svoju osobnost – svatko je slobodan odrediti ton.

Sjajan, satenski, dugotrajan ruž za usne ultra čiste teksture koji se topi na usnama i nosi kao druga koža, a već samo dodatak Rouge Allurea na visokoučinkovitu, visoko sofisticiranu podlogu s ultrapigmentiranom formulom koja pruža besprijekoran, blistav mat završni sloj Ultra Le Teint Fluide tekuće podloge i imate savršen look, koji ne treba nadopunjavati. Dobro, možda samo sa malo Le Vernisa, uljepšavajućeg, zaštitnog laka za nokte koji je dizajniran kako bi svojim novim nijansama zaslijepio jarke boje.

Chanel ovom kolekcijom poručuje da budete vi, točno onakvi kakvi želite biti, a garantiramo da će svatko pronaći nešto za sebe u njihovim jesenskim novitetima.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0