Na ekskluzivnom partyju predstavljen ISDIN Fusion Water Magic SPF 50

ISDIN, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, sinoć je na ekskluzivnom partyju predstavio Fusion Water Magic SPF 50. Uz spektakularan pogled s art’otel rooftopa događaju su prisustvovale brojne osobe iz društvenog i javnog života kao što su Rita Rumora Jurki, Lada Mitrašinović, Mia Matić, Luna Valas, Meri Goldašić, Niko Čuturić, Lucija Lugomer, Maja Blažević i ostali.

Među prisutnima je bila i dr. Maja Kolić iz Poliklinike Estera koja je održala kratku stručnu prezentaciju o važnosti pravilne fotozaštite i inovativnim rješenjima koje ISDIN nudi. Dr. Kolić je naglasila kako je Fusion Water Magic SPF 50 sa svojom formulom idealan za sve tipove kože, uključujući i one najosjetljivije. Istaknula je važnost zaštite kože tijekom cijele godine, ne samo ljeti, te kako ISDIN proizvodi olakšavaju tu rutinu svojom jedinstvenom tehnologijom i održivim pristupom.

“Izloženost UV zračenju može uzrokovati ozbiljna oštećenja kože, uključujući preuranjeno starenje, opekline te povećani rizik od raka kože. Pravilna zaštita od sunca uključuje svakodnevno korištenje krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom (SPF). Korištenje kvalitetnih proizvoda za zaštitu od sunca, poput Isdinovih, može dodatno pomoći u održavanju zdravlja vaše kože”, izjavila je dr. Maja Kolić.

ISDIN nastavlja svoj put ka savršenstvu u njezi kože i zaštiti od sunca. Njihov pristup temelji se na razumijevanju da naša koža nije samo vanjski omotač tijela, već organ koji živi, osjeća i priča svoju priču. Sa sloganom “Tvoja koža priča. Slušaj.“, ISDIN nas podsjeća na važnost slušanja i odgovaranja na potrebe naše kože. Njihovi proizvodi su dizajnirani kako bi pružili maksimalnu učinkovitost i sigurnost, dok istovremeno nude ugodan i praktičan doživljaj.

Maja Kolić

“U Isdinu smo posvećeni razvoju visokokvalitetnih proizvoda za zaštitu od sunca koji pružaju učinkovitu i pouzdanu zaštitu. Naša linija proizvoda osmišljena je kako bi zadovoljila različite potrebe kože, osiguravajući optimalnu zaštitu i njegu, jer zaštita od sunca nije samo sezonski imperativ već trajna briga o zdravlju naše kože”, rekla je Sonja Gašparović, Isdin Brand Manager.

Fusion Water Magic SPF 50: Revolucija u fotozaštiti

Jedan od najistaknutijih proizvoda ISDIN-a je Fusion Water Magic SPF 50. Ovaj proizvod nije samo zaštitni faktor protiv UVA i UVB zračenja, već i prava inovacija u svijetu fotozaštite. Ultra lagana formula koja se brzo upija, bez ostavljanja masnih tragova što ga čini idealnim za svakodnevnu uporabu. Fusion Water Magic SPF 50 pogodan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i atopičnu. Njegova hipoalergenska i nekomedogena svojstva osiguravaju da ne izaziva alergije niti začepljuje pore, što je izrazito važno za osobe s problematičnom kožom. Dodatna prednost je hijaluronska kiselina u sastavu koja osigurava intenzivnu hidrataciju i anti-age učinak. Ovaj proizvod preporučuje se odraslima i djeci iznad 12 godina što ga čini prilagodljivim potrebama cijele obitelji.

Wet Skin tehnologija i ekološka održivost

ISDIN ne staje samo na inovacijama u formulaciji svojih proizvoda. Njihova Wet Skin tehnologija omogućava primjenu zaštitnih proizvoda čak i na mokroj koži, bez gubitka zaštitnog faktora. Njihova Fusion Water formula ima smanjen štetni utjecaj na morske ekosustave, ne sadrži mineralna ulja i dolazi u ekološki održivim pakiranjima. Od 2021. godine, koncept eko-dizajna je integriran u sve njihove procese dizajna i razvoja proizvoda, čime se dodatno smanjuje otpad i povećava briga za okoliš.

ISDIN-ovi ambasadori: Oni koji inspiriraju

ISDIN surađuje s osobama koje dijele njihove vrijednosti i misiju. Ona Carbonell, olimpijska plivačica i zagovarateljica očuvanja planeta, svakodnevno koristi ISDIN Fusion Water za zaštitu svoje kože. Carlos Alcaraz, mlada nada u svijetu tenisa, također je dio ISDIN obitelji. Svojom sportskom karijerom inspirira mnoge, a svjestan je i važnosti zaštite od sunca.

Mia Matić
Inovacija za bolju budućnost

Za ISDIN inovacija znači kontinuirano propitivanje statusa quo i ulaganje dodatnih napora kako bi se zadovoljile potrebe korisnika. Surađujući sa znanstvenom zajednicom i međunarodno priznatim stručnjacima iz Medical Advisory Boarda (MAB), ISDIN osigurava da njihovi proizvodi ostanu na vrhuncu dermatološke znanosti i prakse.

Luna Valas

ISDIN nije samo brend, već pokret koji spaja znanost, inovaciju i brigu za okoliš kako bi poboljšao kvalitetu života i zdravlje kože milijuna ljudi diljem svijeta. Njihova posvećenost kvaliteti, sigurnosti i održivosti čini ih liderom u industriji i pouzdanim saveznikom u svakodnevnoj njezi kože. Kroz proizvode poput Fusion Water Magic SPF 50, ISDIN nastavlja osvajati povjerenje korisnika, dok istovremeno štiti naš planet i osigurava ljepotu i zdravlje naše kože.

Lada Mitrašinović i Rita Rumora Jurki

Isdin proizvodi su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Isdin možete zapratiti na Instagram profilu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0