Myrkl, suplementi koji učinkovito razgrađuju alkohol, lansirani i u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je upravo postao dostupan dokazano učinkoviti dodatak prehrani koji razgrađuje konzumirani alkohol. Radi se o prvom takvom dodatku prehrani na svijetu. Myrkl je jedini dodatak prehrani koji sadrži AB001™, prvu formulu u povijesti čovječanstva koja je pokazala obećavajuće rezultate u učinkovitoj razgradnji alkohola u crijevima prije nego što dođe do jetre. Neovisna studija pokazala je da je AB001™ razgrađuje do 70% alkohola unutar 60 minuta (a 50% nakon 30 minuta) nakon konzumiranja.

AB001™ je mješavina bakterija visoke učinkovitosti (uglavnom Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) obogaćenih L-cisteinom i vitaminom B12. Kako bi Myrkl djelovao, potrebno je uzeti dvije tablete prije konzumacije alkohola. Myrkl i AB001™ su rezultat 30-godišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke De Faire Medical (DFM), švedske farmaceutske tvrtke koja je fokusirana na razvoj revolucionarnih dodataka prehrani.

“Izuzetna nam je čast da smo Myrkl doveli u Hrvatsku. Aktivni sastojak Myrkla AB001™ predstavlja veliko znansveno postignuće i rezultat je 30-godišnjeg istraživanja i razvoja te neovisnih studija. To je prvi proizvod u povijesti za koji je dokazano da učinkovito razgrađuje alkohol u crijevima prije nego što dođe do jetre. Umjereno pijenje uz druženje dio je lokalne kulture u Hrvatskoj. Myrkl je ovdje upravo zato da bi se idući dan osjećali odlično, od mladih roditelja, poslovnih ljudi, onih starijih, te kako bi mogli voditi aktivan društveni život. Naravno, Myrkl nikada ne bi trebao biti izgovor za prekomjernu konzumaciju alkohola te bi konzumenti trebali uvijek poštovati zakonske smjernice o konzumaciji alkohola”, izjavio je Frederic Fernandez, direktor grupacije za Myrkl u Hrvatskoj.

Svi sastojci proizvoda priznati su kao sigurni prema europskim propisima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA). Myrkl je sada dostupan za isporuku u Hrvatskoj putem web stranice po cijeni od 34,80 EUR za 30 kapsula (15 doza), uz besplatnu dostavu u Hrvatsku za narudžbe u iznosu iznad 40 EUR. Myrkl ne mogu konzumirati trudnice, dojilje kao niti mlađi od 18 godina, a više informacija možete pogledati na službenoj stranici brenda.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0