Moncler po prvi put u povijesti brenda predstavio mirise

Moncler predstavlja prve mirise brenda, Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme – dva parfema koja signaliziraju pravu ekspediciju za osjetila. Isprepletene u svojoj kemiji i narativu, obje kreacije odražavaju odvažnu sinergiju prirode, istraživanja i otkrića – kamen temeljac svemira Moncler, globalnog brenda sinonima za planinsko naslijeđe i novi koncept luksuza.

Philippe Bénacin, glavni izvršni direktor Interparfumsa komentirao je: “Nakon nekoliko godina rasprave, istraživanja i razvoja, ova su dva mirisa oživjela na način koji doista odražava bit Monclera. Kao predsjednik i glavni izvršni direktor Monclera, Remo Ruffini pratio nas je kroz cijeli proces, pomno prateći globalni koncept kao i finije detalje. Moncler kao brand ima tako poželjan status – to je brand koji stvarno utjelovljuje inovaciju, zbog čega se ovi parfemi doimaju kao savršeni nastavak njegove priče. Uz ova dva mirisa, čak je i sama bočica nova avantura, novi duh i novi način komunikacije – bilo da se radi o pisanju vašeg imena, posebnoj poruci ili bilo čemu što želite.”

REVOLUCIONARNA BOČICA

I Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme mirisi predstavljeni su u jedinstvenoj bočici u obliku boce ‘borraccia’ okružene rebrastim srebrnim kućištem i čepom – utilitarni odjek Monclerovog planinarskog podrijetla i ikonične prošivene konstrukcije Moncler jakne. Ovaj znameniti dizajn bočice sjedinjuje hrabru srebrnu završnicu s prozirnim staklom koje otkriva svjetlosnu jantarnu tekućinu Moncler Pour Femme, dok bočica Moncler Pour Homme ima efekt utapanja srebra. Bočica Moncler Pour Femme ističe se meko zakrivljenim dizajnom baze, dok bočica Moncler Pour Homme pada ravno na bazu.

Zauzimajući jedinstveni stav na globalnom tržištu mirisa, LED zaslon krasi bočicu punjivog izdanja od 150 ml Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme Eau de Parfum, s osvijetljenom pločom s porukama koja se može prilagoditi putem aplikacije za pametni telefon s Bluetoothom. Ova razigrana inovacija omogućuje vam da napišete osobnu bilješku koja se pojavljuje pomičnim crvenim slovima preko zrcalne fasade bočice kada se aktivira gumbom u obliku logotipa Moncler u kontrastnoj bijeloj (Moncler Pour Femme) ili crnoj (Moncler Pour Homme).

MONCLER POUR FEMME

Cvjetni drveni mošusni miris, Moncler Pour Femme djelo je parfumera Nisrine Grillié i Quentina Bischa. Sadrži par prilagođenih akorda dizajniranih isključivo za Moncler, miris se otvara oštrim, svijetlim osjećajem akorda Powdery Snow – koji podsjeća na prolaznu ljepotu svježe palog snijega. Uzdignut sjajem talijanskog bergamota, razvija se kroz buket bijelog cvijeća – jasmina sambaka i slatkog heliotropa – kako bi s glavom uronio u topli zagrljaj ekskluzivnog akorda planinske šume. Ekskluzivno za Moncler, ova bazna nota obavija onoga tko je nosi, miješajući zavodljive esencije jantara, cedrovine i sandalovine. Njegovo luksuzno i opojno sušenje stapa se s prirodnim vanilinom, za ženstvenu privlačnost koja ostaje i nakon što padne mrak.

“Bergamot je vrlo svijetla ekstrakcija koja je više cvjetna nego citrusna. Naglašava svjetlinu puderastog snijega i stvara fluidan prijelaz između gornje note i baze. Srce mirisa ima rascvjetanu notu jasmina koja je svijetla, lagana i sunčana, koja povezuje puderastu gornju notu i vibrirajuću toplinu drvenaste baze. Heliotrop se integrira s prirodnom vanilijom zbog svoje mekoće I kremastosti.” Nisrine Grillié

MONCLER POUR HOMME

Moncler Pour Homme je drvenasti aromatični miris koji su kreirali parfumeri Antoine Maisondieu i Christophe Raynaud. Hvatajući živopisnu prirodnu ljepotu alpske šume, ovaj sveobuhvatni miris sadrži neviđenu zasićenost drvenastih nota. Počevši s ekskluzivnim Alpine Green akordom za Moncler koji, u kombinaciji s energizirajućom svježinom muškatne kadulje, podiže miris kroz lisnato prostranstvo planinskih borova. Zagrijavajući izravno preko prevelike doze cedrovine, akord planinske šume ima ultimativnu prednost u ovom odvažnom mirisu, tvoreći učahurenu, zemljanu suhoću velikih razmjera kada se stopi s dimnim magnetizmom vetivera.

“Moncler Pour Homme je duboki miris drvenih nota – puno više od bilo kojeg klasičnog muškog mirisa. Akord Mountain Woods prisutan u oba mirisa puno je više naglašen u Moncler Pour Homme. Za Christophea Raynauda i mene, ideja je bila odigrati to protiv svježeg, zelenog elementa akorda Alpine Green s aromatičnim dodirima borove smole, kadulje i čempresa. U tom smislu, Moncler Pour Homme je vrlo moderan na način na koji se dugo suši – zapravo ne slijedi formalnu konstrukciju tradicionalnog parfema.” – Antoine Maisondieu

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0