Mirisi stvaraju posebnu atmosferu u domu, a ovaj korejski brend ima predivne difuzore

Nakon korejske kozmetike, koja je napravila revoluciju u njezi kože i postala neizostavan dodatak kozmetičkih torbica brojnih beauty entuzijastica, iz Južne Koreje stižu noviteti s područja mirisa i aroma. Mirisne svijeće i difuzori postali su stalan “postav” u domu – njihova popularnost ne čudi jer je prioritet u svome se domu osjećati ugodno, a omiljeni mirisi tu imaju značajnu ulogu. Na korejskom se tržištu definitivno istaknuo brend Cocodor, od sada dostupan i u Hrvatskoj. Više od dva desetljeća postojanja potvrda je kvalitete brenda, čemu pridonose tradicija proizvodnje i inovacije koje donose na području mirisa te posljednje, ali ne i manje važno – dizajn.

Misija Cocodora je vrlo jednostavna i u njoj leži i ljepota brenda, kao i popularnost među kupcima – povezati mirise s lijepim uspomenama. Jer, upravo mirisi imaju moć asocirati nas na drage osobe i podsjetiti nas na važne događaje, što je i razlog zašto im pridajemo toliko pozornosti. Tu više nije riječ samo o parfemima koje nosimo na sebi, nego o “parfemima” za dom, mirisima u kojima uživa cijela obitelj, kao i gosti zbog čega su zajednička druženja još ugodnija.

Vođen zelenom strategijom, onom u kojoj stvara mirise prijateljske i prema ljudima i prema okolišu, Cocodor je u centar pozornosti stavio cvijeće. Kako križamo dane na kalendaru do kraja zime i s nestrpljenjem iščekujemo toplije okupane sunce, tako se veselimo prvim proljetnicama koje već “krajičkom oka” možemo vidjeti na livadama, kao i cvijeću kojim rado obogaćujemo interijere. Ovaj se mirisni brend pobrinuo da taj divan osjećaj svježine i proljetne ljepote bude pojačan, ali i prisutan kroz cijelu godinu pa cvijeće sada u dom ne unosimo samo kroz raskošne bukete, nego i s Cocodorovim difuzorima i svijećama.

U korejskom umijeću uzgajanja cvijeća naglasak je stavljen na ljepotu prirode i godišnjih doba. Zanimljivo, Cocodor cvijeće se skladišti u bocama u Južnoj Koreji, a njegovi stručnjaci neprestano razvijaju nove tehnologije, s jednim ciljem – na najbolji način žele predstaviti proizvode prikladne za svačiji dom, zbog čega Cocodor postaje saveznik u stvaranju najljepših (mirisnih) uspomena.

Difuzori dolaze u elegantnom dizajnu pa će, osim mirisom, svaki interijer obogatiti i u funkciji zgodnog dodatka. Sigurni su za korištenje i u obiteljima s malom djecom, kao i obiteljima s četveronožnim ljubimcima – ne sadrže alkohol, proizvode se iz obnovljivih izvora, imaju nisku razinu isparavanja,  miris je iznimno nježan.

Svaki proizvod ima i sigurnosni list jer podliježu najvišoj razini kontrole kvalitete, a iz korejskog brenda ističu i visok stupanj društvene odgovornosti – u više od dva desetljeća postojanja posvetili su se raznim projektima za bolje danas i bolju budućnost. Kroz svoj rad, nastavljaju s predanošću društveno odgovornim projektima.

Cocodor je dostupan u više od 30 zemalja diljem svijeta, među kojima su sada i Hrvatska i Slovenija. Zahvaljujući dvoje slovenskih entuzijasta, priča s brendom je počela iz osobnih razloga – u timu svi “pate” na mirise, posebno Metka Javornik, za koju kažu da je “glavni krivac” za suradnju s korejskim brendom. I ona mirise veže uz razne, divne uspomene, a uvijek ih je željela uvući u svoj dom. Međutim, svaki bi pokušaj rezultirao ili presnažnim notama i glavoboljom ili razočaranjem zbog ishlapljelog mirisa. To je promijenio Cocodor, koji joj je pomogao da kroz miris bijelog mošusa u dom prenese i omiljenu mirisnu uspomenu: miris svježeg rublja koji je podsjeti na vrijeme provedeno u kući svoje bake, pomažući joj objesiti svježe oprano rublje u vrtu.

“Od samih početaka imali smo jednu misiju, od iznimne nam je važnosti bilo naš dom pretvoriti u oazu mira. Zahvaljujući upravo Cocodoru, uz minimalan trud – naš dom je postao mjesto koje nam garantira smirenost i opuštanje. Vodeći se time, poželjeli smo i da drugi to osjete jer mirisi su vrlo važan faktor u našim životima. Oni bude naša sjećanja i utječu na naše raspoloženje. Dodatak je svakako njihova estetika jer svaki od njih svojim elegantnim izgledom doista čine dom potpunim. Ovi difuzori ne trebaju utičnicu, a garantiraju ugodan miris”, ističe Metka Javornik.

Svatko od nas ima uspomenu koju pamti po određenom mirisu, bilo da je riječ o mirisu hrane za bakinim stolom ili pak mirisu svježe opranog rublja, Cocodor svojim mirisima pomaže oživjeti draga sjećanja i barem ih na čas učiniti bližima.

Više informacija možete potražiti na službenoj stranici brenda ili na Instagramu.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0