Luna Valas

Milanski brend Alfaparf predstavio nove boje za kosu

Milanski Alfaparf, vodeća talijanska kozmetička grupacija čiji proizvodi već više od četrdeset godina uljepšavaju žene u osamdeset zemalja svijeta, predstavio je Yellow Professional kolekciju permanentnih boja za kosu. Razvijene sa strašću kako bi osigurale ljepotu, Yellow Professional osiguravaju vrhunske rezultate koloracije u kućnoj upotrebi, a dostupne su u Bipa i dm prodavaonicama.

“Ove boje se razlikuju od drugih boja za kućnu upotrebu po svom jedinstvenom sastavu koji spaja Alfaparf Milano strast za ljepotu, inovativnu tehnologiju i birane prirodne sastojke, dakle vrhunske boje, dugotrajnu postojanost i njegujući učinak na kosu”, objašnjava Marijana Svetec, međunarodna Alfaparf Milano edukatorica te dodaje, “u bojama se nalaze najdragocjeniji prirodni sastojci, poput aloe vere, proteina pšenice i UV filtera koji štite kosu dajući joj svilenkasti sjaj. Kako bi vlasi bile njegovane i nahranjene, u boje je dodano arganovo ulje bogato omega-3 i 6 masnim kiselinama te vitamin E”. Svetec je zaključila da je široka paleta boja osmišljena da odgovara svakom tonu kose, jer bogato pigmentirane formulacije pokrivaju sijede, donose sjaj i svježinu koja traje i nakon mjesec dana.

Ana Perajica, Greta Gardner i Marijana Svetec
Isabella Rakonić

Jednostavne za primjenu, Yellow Professional boje oduševljavaju salonskim rezultatima. Već nakon prvog bojenja, kosa je vidljivo njegovana, mekana i sjajna. Široka paleta boja nudi pažljivo odabrane tonove koji pristaju raznim nijansama smeđe, plave i bakreno crvene kose. Uz boje, Yellow Professional kolekcija sadrži i hidrogenske kreme, njegujuće šampone i balzame za kosu.

Antonija Stupar Jurkin
Luna Valas

Izvrstan omjer cijene i kvalitete, iza koje stoji bogata tradicija i iskustvo Alfaparf Milano grupacije, izdvaja Yellow Professional proizvode među favorite za kućnu upotrebu jer jedna tubica od 100 mililitara boje zadovoljava dva do tri bojenja, a bogato pigmentirane, njegujuće formulacije produžuju postojanost i ljepotu kose. Yellow Professional od sad je dostupan diljem Hrvatske u Bipa i dm prodavaonicama.

Paula Jeričević Tonković
Dora Jagodić
Greta Gardner
Korana Marović
Dora Barker
Antonio Knežević
Ivana Mišković
Greta Gardner

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0