Mercedes-Benz piše o Dubrovniku

Fantasyland. Tom riječi Mercedes-Benz je na svojoj službenoj stranici opisao Dubrovnik. Ne samo da ga je ovaj cijenjeni proizvođač automobila odlučio spomenuti, već je posvetio cijeli članak jednom od naših najpoznatijih gradova. A s obzirom na njihov službeni moto The best or nothing, možemo reći kako je ovo iznimna čast.

mercedes6

Kako Mercedes-Benz prenosi svojim vjernim fanovima, ovo je grad o kojemu svi pričaju u zadnje vrijeme. A razloga za to ima više.

mercedes2

Svoju svjetsku slavu Dubrovnik je stekao radi snimanja serije Igra prijestolja, no ovo nije samo još jedno odlično scensko mjesto. U Dubrovniku se i inače živi vrlo estetski i profinjeno. Čak su i natpisi koji upučuju gdje je određeni frizerski salon ljupko dekorirani te se savršeno uklapaju u cjelovitu sliku grada. Dubrovačka tržnica s voćem i povrćem, prema riječima Mercedes-Benza, također nudi poseban oku drag ugođaj, a zvukovi klavira koji se čuju na mnogim mjestima bude romantiku u prolaznicima. U DNA grada ugrađena je kultura, kako kažu.mercedes4

Ovakve riječi hvale svakako su dobrodošle, a možemo reći da svaka stoji na mjestu. Cijeli članak možete pročitati na službenoj stranici Mercedes-Benza.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0