Massimo Dutti predstavio kolekciju torbica koje izgledaju poput dizajnerskih

Torbice su omiljen modni dodatak svake žene i to je komad kojem nerijetko dajemo najviše pažnje. Dizajnerske torbice investicija su u koju se isplati uložiti, no to ponekad može biti izazovno s obzirom na njihove cijene. Stoga nerijetko posežemo za high street modelima koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerske. Već je poznata stvar da talijanska kuća Bottega Veneta posljednjih sezona uz dizajnera Matthieua Blazyja predstavlja modele koji polako postaju kultni, a posebice se radi o onima izrađenima interciatto tehnikom, odnosno pletenjem kože.

@maria.honrado.n

These bags are EVERYTHING #outfit #fashion #fypシ #ootd #outfits #massimodutti

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Da se radi o naročito poželjnom modelu, znaju i u španjolskom brendu Massimo Dutti s obzirom na to da je brend predstavio nekoliko različitih modela izrađenih takvom tehnikom koji uvelike podsjećaju na Blazyjeve modele. Massimo Dutti poznat je kao jedan od omiljenih high street brendova koji u asortimanu ima kvalitetne i svevremenske komade koje obožavaju minimalistice, a ova je edicija torbica upravo to i u njoj smo pronašli četiri modela idealna za od uredskih do večernjih sati!

Radi se o četiri različita modela koje povezuje jednaka izrada i odabir boja. Massimo Dutti ove modele predstavlja u četiri različite nijanse; od bež, khaki zelene pa do tamno smeđe (inače boje kojom se Blazy proslavio u talijanskoj kući) i crne. Španjolski brend ove je torbe predstavio u manjim oblicima koje možete kombinirati u raznim prilikama i nedvojbeno je da ćete uz njih uvijek izgledati elegantno. Od onih koji se nose u ruci, onih na ramenu do crossbody modela, sigurno ćete pronaći svog favorita!

Također, radi se o sjajnom odabiru torbe tijekom zimskih, ali i onih toplijih mjeseci, posebice kad se radi o bež izdanju. Ukratko, ovaj model posljednih je mjeseci izrazito popularan, a Massimo Dutti je servirao sjajne komade za koje smo sigurni da će se brzo rasprodati. Sve modele možete otkriti na službenoj stranici brenda, a u nastavku teksta otkrijte još njihovih detalja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0