Maska za lice koja se bori s gravitacijom i radi lifting – otkrijte Biologique Recherche Platysmu!

Starenje i gravitacija ne idu ruku pod ruku, pa uz različite masaže kojima je moguće postići nekirurški lifting lica – ako se izvode redovito – uvijek smo u potrazi i za drugim proizvodima uz pomoć kojih je moguće redefinirati lice i zategnuti kožu. A ako ste i vi u sličnom problemu, nalazite se na pravom mjestu, jer vam otkrivamo sve o Biologique Recherche Platysma maski koja se bori s neželjenim podbratkom.

Ova antigravitacijska maska posebno je osmišljena kako bi djelovala na jedan od znakova starenja lica – opuštanje kože. Istinsko rješenje protiv opuštenosti, maska je natopljena formulom s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka protiv ptoze, za podizanje i učvršćivanje kože te tako pruža istinski učinak liftinga i redefinira lice. Naime, koža starenjem prolazi kroz brojne promjene – lice dobiva bore, gubi volumen i opušta se. Zbog labavljenja kože, lice gubi svoj uobičajeni oblik i može izgledati estetski neuravnoteženo. A upravo je za taj problem francuski brend osmislio masku koja redefinira konture lica, stvara skladniji volumen lica i vidljivo redefiniranu liniju čeljusti.

Možda ste primijetili brojne korisnice TikToka koje na spavanje idu sa steznikom za bradu, kako bi se probudile izraženije linije čeljusti – Biologique Recherche Platysma djeluje na gotovo jednak način te je napravljena od posebne tkanine koja se prilagođava svakom licu. Omogućuje savršeno privijanje uz područje ispod brade te osigurava stalno prianjanje tijekom cijelog nošenja za optimiziranu učinkovitost.

Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom iz mora Iroise, aktivnim sastojcima protiv ptoze par excellence, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva. Tako je volumen ponovo skladan, a lice redefinirano. S djelovanjem liftinga, oslonjenim na kompleks crvenih algi i plod tare, kao i ekstrakt manioke, pruža istinski učinak zatezanja. Crte lica trenutačno postaju zategnute, konture vidljivo redefinirane i pravilnije. Uz to, aktivni sastojci za učvršćivanje pomoći će zategnuti kožu, zagladiti kožno tkivo te pojačati tonus za zadržavanje i poboljšanje ovalnog oblika lica.

Maska se može koristiti na dva načina – ako želite ciljano djelovati na područje čeljusti, postavite trake steznika s obje strane u razini ovala lica. A ako vam je u cilju tretman učvršćivanja područja ispod brade, odnosno rješavanje podbratka, postavite jednu traku steznika ispod brade, a drugu iznad vrata.

Nakon 20 minuta skinite masku te pokretima zaglađivanja iznutra prema van, od vrata do vrha lica masirajte kožu da upije višak proizvoda. Ako želite pojačati učinak učvršćivanja, dok vam maska stoji na donjeg dijelu lica, taj dio možete tretirati i s Cryo-Sticks s kojima će efekt liftinga biti još uspješniji!

Bliži li vam se neko bitno događanje i želite da vaše lice izgleda utegnuto i podignuto, savjetujemo vam da obavezno nabavite Biologique Recherche Platysma masku i uživate u njezinom trenutačnom učinku liftinga!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0