Maroma je novi hotel koji nas je očarao predivno uređenim interijerom

Čim se vratimo s jednog putovanja, počinjemo planirati drugo. Meksiko nam je već dugo na travel listi, a u posljednje se dvije godine nalazi pri vrhu liste popularnih destinacija brojnih svjetskih zvijezda. Zato ne čudi činjenica da u tojo zemlji, pogotovo na obali, stalno niču novi luksuzni hotel, ali jedan ipak svojim interijerom prednjači.

Novi hotel grupacije Belmond, koja je dio LVMH konglomerata, pod nazivom Maroma smješten je na atraktivnom dijelu obale u blizini gradića Playa del Carmen oko kojeg se nalaze neki od najljepših resort hotela te zemlje. Riviera Maya oduševit će vas prirodnim ljepotama, a samo jedan pogled na interijer ovog hotela u potpunosti će vas opustiti.

Maroma je svevremenski uređena oaza mira čiji je interijer uspio ukomponirati sve zahtjeve koje bi mogao imati suvremeni globtrotter s tradicionalnim elementima i ritualima lokacije na kojoj se nalazi. Hotel se nalazi između bujne džungle s jedne strane i mirnog Karipskog mora s druge strane, a u njemu se dizajn, wellness, umjetnost i gastronomija isprepliću s bogatom prirodom Yucatána.

Luksuzni resort nedavno je prošao renovaciju koja je označila novo poglavlje poslovanja i otkrila apartmane tik uz more, bogatu gastronomsku ponudu te wellness iskustvo u suradnji s brendom Guerlain. Za transformaciju svih prostorija bila je zadužena renomirana britanska dizajnerica Tara Bernerd koja je u zajedničke prostorije hotela, sobe i apartmane uklopila i majstorske radove lokalnih zanatlija koji odaju počast meksičkom naslijeđu. Tako ćete u Maromi moći pronaći rasvjetu, pločice, vaze, tepihe, tekstil i pregršt namještaja za čije su kreiranje zaslužni lokalno stanovništvo i umjetnici s kojim je dizajnerica interijera usko surađivala na ovom projektu.

Na 20 minuta vožnje automobilom od Playe del Carmen nalazi se luksuzni Belmond hotel s beach barom, restoranom koji nudi suvremene meksičke specijalitete, barom koji poslužuje samo mezcal, terapeutskom prostorijom temazcal, studijom za jogu i meditacijom, spa centrom i tri bazena koji su skladno povezani, ali opet odvojeni, kako bi u svakom dijelu gosti imali mir i privatnost.

Privatnost je osigurana i u 72 sobe i apartmana koji se ističu šarenim keramičkim pločicama, ogromnim krevetima, kamenim kadama, stolcima i stolićima ispletenih od trske, a boje koje se provlače interijerom su upravo one koje možete vidjeti kad pogledate kroz balkon ili terasu ovog smještaja.

Predivan hotel Maroma smješten u srcu meksičke rivijere idealno je mjesto za odmor za one koji ove zime žele doživjeti dašak ljeta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Maroma, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0