@ellenvlora

Mame s TikToka ne mogu bez ovog komada u dječjoj sobici

Ako ste ljubiteljica TikToka, zasigurno ste primijetili kako mame diljem svijeta ne mogu prestati govoriti o jednom posebnom komadu namještaja koji je osvojio srca roditelja i njihovih mališana. Riječ je o fotelji Arc Electronic Recliner & Swivel Glider u bukle tkanini, opremljenim s USB priključkom. Ova inovativna fotelja postala je nezaobilazan dio svake moderne dječje sobice, a TikTok videozapisi to i potvrđuju.

Ova fotelja savršena je za opuštanje uz bebu. Elegantna bukle tkanina ne samo da je estetski privlačna, već pruža i izvanrednu udobnost, omogućuje roditeljima da se lagano ljuljaju i njišu svoju djecu, stvarajući umirujuću atmosferu koja je idealna za uspavljivanje.

Također, fotelja se savršeno uklapa u moderno uređene dječje sobe. Sa svojim sofisticiranim dizajnom, ne samo da obogaćuje prostor, već pruža i funkcionalnost s ugrađenim USB portom. Zamislite da možete puniti svoj telefon ili uređaj za white noise dok držite bebu na rukama; pravi luksuz za zaposlene roditelje!

Elegancija i udobnost

Bukle tkanina nije samo trendovski izbor, već i iznimno udoban materijal. Mekana na dodir i vizualno privlačna, ova tkanina dodaje dašak luksuza svakom prostoru. Fotelja je dizajnirana s naglaskom na ergonomiju, osiguravajući da su roditelji i bebe uvijek u najudobnijem položaju.

@dzaslavsky

This chair model is called The Arc from @Babyletto in Ivory Boucle and I give it a 10/10. They have other colors, fabric options, and models that you can choose from. #nurserychair #nurserydecor #babyletto #babyroom

♬ original sound – DANIELLE

Inovativna tehnologija

Ono što ovu fotelju izdvaja od drugih je njezina elektronička funkcionalnost. S ugrađenim USB priključkom, roditelji mogu jednostavno puniti uređaje dok se opuštaju s bebom. Osim toga, fotelja ima opciju elektroničkog podešavanja nagiba, što omogućava prilagodbu položaja prema vašim potrebama.

@babyletto

Welcome to @Brittany Xavier’s brand new nursery featuring the Bondi Collection and Nami Recliner. See how jewel tones, woodland wallpaper, and checkerboard flooring come together in this moody, whimsical space. 💫 Shop her nursery at the link in our bio. 💕 #nurseryreveal #brittanyxavier #nestingmommas #pregnantlife #pregnancyjourney

♬ original sound – Babyletto

Višenamjenska upotreba

Arc Electronic Recliner and Swivel Glider nije samo fotelja za ljuljanje. Njezina funkcija zakretanja omogućava roditeljima da se lako okreću i prilagođavaju poziciju bez potrebe za ustajanjem. Ovo je posebno korisno kada pokušavate smiriti nemirnu bebu ili dohvatiti nešto iz drugog dijela sobe.

@ellenvlora
@thejennataylor

Coziest corner courtesy of @babyletto ☁️ #babylettoinspo #babyletto #nursery #neutralnursery #nurseryfurniture #recliner #babygear

♬ Sweet Nothing – Taylor Swift

Ako tražite savršen dodatak za dječju sobu koji će unijeti eleganciju, udobnost i praktičnost, ne tražite dalje od Arc Electronic Recliner and Swivel Glider fotelje. Mame s TikToka već su prepoznale sve prednosti ovog nevjerojatnog komada namještaja i ne mogu ga prestati hvaliti. Povežite se s trendom, osigurajte udobnost i funkcionalnost za sebe i svoju bebu, i uživajte u svakom trenutku provedenom u ovoj predivnoj fotelji.

@ellen.vlora

in love with our babygirl’s nursery 🥹☁️🤍 thank you @Babyletto #babylettoinspo #nursery #nurserytour

♬ Golden Hour: Piano Version – Andy Morris

Za više detalja o hit modelu, kao i informacije kako je nabaviti, posjetite službenu stranicu brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instgaram, TikTok, Babyletto

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0