Unsplash (Loly Galina)

“Mama boli me grlo” – izbjegnite ovu rečenicu i zaobiđite česte prehlade te upale grla!

Nakon rečenica “mama, boli me uho”, “boli me grlo” ili “začepljen mi je nos”, najčešća postaja je ambulanta liječnika, a nerijetko zatim slijedi i terapija antibioticima. Za dijete to znači izostanak iz vrtića ili škole, a za roditelja još jedno bolovanje u nizu.

Scenarij koji se često dogaša je da je dan, dva nakon djeteta cijela obitelj je bolesna. Simptomi variraju, ali često prođe i mjesec dana dob dva, a da je netko stalno bolestan.

Možda ste prije bili osoba koja je otporna na razne virusne infekcije, ali odlazak djeteta u vrtić ili školu najčešće to mijenja i možda je vrijeme da poduzmete mjere koje djeluju. I to klinički dokazano djeluju – ako govorimo o PROblis-u!

Zaobiđite ponavljajuće infekcije uha, grla i nosa

Krenete li s PROblisom, trebate znati da je klinički dokazano da može smanjiti broj prehlada čak do 95 posto. No, važno ga je redovito i pravilno uzimati. Osim toga, klinički je dokazano i da može smanjiti gripu do 91 te ponavljajuće streptokokne infekcije grla do 92 posto.

PROblis je odličan izbor za cijelu obitelj ako ne želite djelovati samo na simptome, već pokušati zaista zaobići infekcije uha, grla i nosa.

PROblis za manje infekcija uha, grla i nosa

Osim što je izrazito učinkovit kod streptokoknih infekcija, PROblis je mnogim mamama pravo otkriće kod niza vrtićkih i školskih virusnih infekcija, a prednosti redovitog korištenja su mnogostruke: mogućnost smanjenja broja streptokoknih infekcija grla, mogućnost smanjenja broja uobičajenih virusnih infekcija uha, grla i nosa, mogućnost smanjenja potrebe za korištenjem antibiotika te mogućnost smanjenja izostajanja iz vrtića, škole ili s posla.

PROblis sadrži vitamin D3 koji dodatno doprinosi djelovanju imunološkog sustava, a prema dodatnim kliničkim studijama, nakon 3 mjeseca korištenja PROblisa, dokazano je i do 95 posto manje prehlada.

Ustrajnost i pravilno korištenje su ključ uspješne obrane od streptokoka i drugih bakterija

PROblis dolazi u ukusnim okusima jagode i mente, a posebno se ističu PROblis 1+ Junior prašak namijenjen djeci koja još ne znaju cuclati i PROblis Kids pastile za stariju djecu. Prašak se može nanijeti dudom ili prstom u usnu šupljinu, a pastile je dovoljno otopiti u ustima.

Najbolje je uzimati PROblis prije spavanja i nakon pranja zubi jer – ne smijemo zaboraviti – to su dobre bakterije za usnu šupljinu i tamo ih je potrebno najduže zadržati kako bi se uspjele nastaniti i pridonijeti ravnoteži oralne mikrobiote.

Može se koristiti tijekom cijele godine, a naročito kao priprema za sezonu gripa i prehlada, nakon tretmana antibioticima, te kod odraslih i djece s čestim upalama uha i grla.

PROblis, ali s najboljim popustom!

Ako ste u u potrazi za nečim što će vam pomoći da zaista zaobiđete infekcije uha, grla ili nosa kod djece i odraslih, s PROblisom neće pogriješiti!

Ovim putem donosimo promo kod MAGME15 za 15 posto popusta na sve PROblise na Medikor web shopu. Promo kod traje do kraja studenog.

PROblis je dostupan u Medikoru i u ljekarnama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Unsplash

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0