Makeup za veće oči: Nude nijanse sjenila i crna maskara otvorit će pogled

Postizanje vizualno većih očiju te prodornog i otvorenog pogleda ono je o čemu sanjaju žene diljem svijeta, a trik za postizanje istog je korištenje nude nijansi sjenila i maskaru koja je crnija od crne te će dati volumen vašim trepavicama. Makeup za veće oči predstavio je i francuski brend YSL Beauté koji nudi dva nova proizvoda za kreiranje radikalnog, ekstremno crnog izgleda u kombinaciji sa savršenim nude nijansama.

Za one koji uvijek žele više od maskare francuski brend je pripremio novi proizvod – Mascara Volume Effet Faux Cils Radical koji se savršeno može upotpuniti s novim Satin Crush sjenilima za oči u nude nijansama kreiranih uz pomoć nove tehnologije.

Formula nove maskare obogaćena karbon crnom doprinosi još intenzivnijem prekrivanju. Intenzivni crni pigment pomiješan je s ekstraktom lješnjaka iz YSL Beauty Ourika vrtova te arganovim uljem za iznimnu njegu, dok je nova četkica kreirana tako da zaprima još više formule, uz jednoliko nanošenje na trepavice. Vlakna koja su istovremeno fleksibilna i čvrsta što garantira savršen volumen trepavica. Svako vlakno otpušta idealnu količinu maskare na trepavice, ostavljajući beskompromisan i čist rezultat.

Kontrast najtamnijim trepavicama činit će suptilne nude nijanse koje će vizualno povećati oči. Možete birati između šest tonova sjenila, a ono po čemu se posebno ističu je da ih možete nanijeti sa samo jednim potezom prsta. Naime, nova sjenila su izuzetno pigmentirana i imaju novu, dugotrajnu formulu, a iako su iznimno lagana teksturom, boje su vrlo postojane.

Predstavljeno je i novo, neodoljivo, ekskluzivno pakiranje u metalik crnoj boji sa zlatnim okvirom, uz ikonični YSL Cassandre logo u središtu, a među nijansama se nalaze zlatna sa suptilnim svjetlucavim česticama – koja se može koristiti i kao highlighter u kutu oka, da biste dodatno otvorili pogled, smeđe-siva satenskog finiša koja svakom looku daje dašak glamura, nježna bež nijansa koja će ostaviti svjetlucavi trag, nijansa s brončanim i bakrenim odsjajem…

Po prodornom pogledu poznata je manekenka Kaia Gerber, kći supermodela iz 90-ih Cindy Crawford i ambasadorica brenda, koja je stala pred kameru fotografa Davida Simsa za novu kampanju. Njezine oči za shooting su bile savršeno naglašene i vizualno povećane novih proizvodima YSL Beauté – definirane trepavice u intenzivnom crnom ruhu s Mascara Volume Effet Faux Cils Radical, kontriraju blagim, svjetlucavim Satin Crush sjenilima u tri nijanse, koje stvaraju savršenu harmoniju ispod gustih obrva ove Amerikanke.

Kaia Gerber

A iz brenda su nam otkrili i koje su se točno nijanse koristile za postizanje ovog svježeg, odvažnog i sofisticiranog izgleda – riječ je o Satin Crush No. 1, 2 i 5 te olovki Couture Kajal No 1 i maskari MVEFC Radical No. 1, dok je na usnama nosila Rouge Pur Couture The Slim No. 12, a za lice su korišteni Touche Éclat All-in-One Glow, Touche Éclat High Cover i Touche Éclat Radiant Touch.

Satin Crush No. 6 Transgressive Taupe
Satin Crush No. 5 Radical Rust
Satin Crush No. 4 Extreme Copper
Satin Crush No. 3 Indecent Nude
Satin Crush No. 2 Excessive Brown
Satin Crush No. 1 Scandalous Beige
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0