#MagMeBoys: U Zagrebu otvoren multibrand store za muškarce Anson’s

Zagreb je postao bogatiji za novu modnu destinaciju za muškarce! ANSON’S, njemački multibrand i član grupacije Peek & Cloppenburg, otvorio je svoju prvu trgovinu na hrvatskom tržištu u Z centru.

Muški multibrand ANSON’s Herrenhaus KG otvorio je svoju treću trgovinu u srednjoj i istočnoj Europi. Na više od tisuću četvornih metara ljubitelji mode mogu uživati u ekskluzivnim brendovima kao što su Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor.

Također, dolaskom ANSON’S-a na hrvatsko tržište, domaćoj publici predstavljene su nove modne marke kao što su MC Neal, Christian Berg i Montego Men. Smješten u prizemlju, ANSON’S nudi sve na jednom mjestu, od klasičnog, sportskog do poslovnog stila te brojnih modnih dodataka.

“Od svog osnutka 1989. godine, ANSON’S je posvećen razvoju muške mode. Naš glavni cilj je pratiti najnovije trendove i omogućiti muškarcima da nam jednom mjestu pronađu modne kombinacije za svaku prigodu. U posljednjih nekoliko mjeseci otvorili smo tri nove trgovine u Rumunjskoj, Češkoj i Hrvatskoj. Za sada imamo 19 trgovina u 15 različitih zemalja te našim kupcima nudimo jedinstveno iskustvo kupovine”, izjavio je Paul Pörtner, direktor maloprodajnog menadžmenta Peek & Cloppenburga.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0