MagMe Tips: Top mjesta na Hvaru

Hvar slovi za jedan od najpopularnijih i najljepših otoka u Hrvatskoj, a mi moramo priznati da smo ga prošli uzduž i poprijeko. Iako nema toga što smijete propustiti, pa čak i kad je riječ o razvikanim barovima, restoranima i plažama (sve ih vrijedi posjetiti), mi smo izdvojili nama omiljene lokacije na otoku s najviše sunčanih dana u godini.

Kava37

Prva postaja koju posjećujemo kad stignemo na otok je Kava37 zbog nevjerojatno ukusne kave koja nam je potrebna čak i kad smo na godišnjem odmoru. U ovom coffee baru možete pronaći originalne okuse kave koje sami kreiraju, a odabrano piće bit će vam servirano u predivnim dizajnerskim šalicama s hrvatskim potpisom.

Falko Beach

Nakon dnevne doze kofeina, slijedi dnevna doza sunca, koju najviše volimo skupljati u ugodnom i opuštajućem ambijentu Falka. Beach bar se nalazi u uvali udaljenoj od hvarske vreve, a garantira vam maksimalnu relaksaciju uz odličnu glazbu, ukusne koktele i hranu, udobne ležaljke i hammocke u kojima možete čitati knjigu te obližnje stijene s kojih možete uskočiti u more i rashladiti se. Mjesto na kojem ćete poželjeti provesti čitav dan, a to vam i preporučujemo jer je zalazak sunca na Falku spektakularan!

Ka’Lavanda Music Bar

Nakon kave i cjelodnevne uživancije na Falku, vrijeme je za večernji izlazak. U bar s najboljom atmosferom koji, kad je pun, gotovo da zauzima cijelu uličicu s pogledom na Katedralu sv. Stjepana, možete uživati u savršeno izbalansiranim koktelima ispod oleandara koji su se nadvili nad terasom. Gužva, glazba i kokteli s porukom garancija su dobrog raspoloženja!

Duba Beach Bar

Nakon napornog dnevnog (i večernjeg) programa, vrijeme je za oporavak, a nema boljeg mjesta za to od uvale Dubovica. U uvalu je moguće doći brodom ili pješke – automobil ćete morati ostaviti na cesti te se spustiti niz nizbrdicu, ali ono što će vas dočekati, vrijedit će “muke” po putu. U uvali s kamenim oblutcima i kristalno čistim morem nalazi se Duba Beach Bar, jednostavnog uređenja s prirodnim materijalima koji se uklapaju u okoliš. Uživati možete u ugodnoj glazbi i zvuku cvrčaka, kavi, prirodnim sokovima i koktelima te napuniti baterije za daljne istraživanje otoka ili povratak na posao.

Maslina Resort

Luksuzni resort s pet zvjezdica u hvarskoj uvali Maslinica otvoren je prošlog ljeta, a već je postao jedan od omiljenih destinacija onima koji se žele u potpunosti prepustiti uživanju. A kako i ne bi kad je hotel okružen maslinama, šumom i morem, a sobe, apartmani i vile uređene su u mješavini modernog francuskog i tradicionalnog mediteranskog stila. Čitavom dojmu ne škodi i hvarska klima, a hotel posluje po načelu mindful luxuryja što znači da je high-end usluga dostupna uz poštivanje prirode i tradicije otoka na kojem se resort nalazi. Dostupne su četiri vrste soba: Bay, Panoramic, Premium Bay i Premium Panoramic, četiri apartmana pod nazivima Garden, Pool, Garden Pool i Family te vile Litica, Borovina i Uvala.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0