MagMe Summer Chill: Cubano Beach u Makarskoj

Ove sezone jedno od it mjesta koje ćete htjeti posjetiti na našoj obali svakako je novi lounge bar Cubano beach u Makarskoj. Na 400 kvadratnih metara od ovog lipnja proteže se pravi raj za one željne opuštene atmosfere, dobre glazbe te odličnih zalogaja.

Cubano3

Jelovnik je osmislila poznata Masterchefica Iva Pehar pa je zato sve što ovdje poželite probati odličan izbor. No ipak, Club Sandwich i Cubano Dip, osvježavajući krem namaz s karameliziranim lukom, uljem od bosiljka i paprikom, ono su čime ćete se posebno oduševiti.

Cubano6

U popodnevnim satima možete uživati u Deep House Chill partijima u režiji DJ-a, koje će svakako začiniti osvježavajući kokteli. Samo neki koje bismo izdvojili iz ponude su Rose Gin Tonic, Disarrono, Cubano Beach Cocktail te Lemongrass Gin Tonic.

Cubano7

No dobra glazba, ukusna hrana i odlični kokteli nisu jedino čime ćete se moći zabaviti. Odbojkaški teren i bočalište ovdje su za sve koji svoj odmor žele provesti aktivno. Za najmlađe uzraste tu je i dječji park.

Cubano5 Cubano1

Bitno je napomenuti kako, iako je uz obalu, do Cubano Beacha možete doći automobilom, a prostrani parking garantira da ćete uvijek naći svoje mjesto, čime se Cubano Beach svakako izdvaja od drugih barova u blizini.

Cubano8

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0