MagMe predstavlja novu Limited kolekciju za zimu 2021.

Nakon uspješnih Limited kolekcije za 2020. godinu te Blue Capsule kolekcije lansirane krajem prošle zime, portal MagMe predstavlja novu, limitiranu ediciju trenirki dostupnih u dvije boje. U prvoj liniji hoodija i sweatshirtova, koja je lansirana krajem 2019. godine, nalazio se i ružičasti model s crvenim natpisom za kojeg nas od tada niste prestali ispitivati, a gotovo je jednako popularan bio maslinastozeleni model iz prošlogodišnje Limited kolekcije.

Zato smo vas ususret blagdanima odlučili razveseliti s dvije nove boje koje su nalik najtraženijim modelima MagMe trenirki: puder ružičastom i zelenom! Trenirke iz Limited kolekcije izrađene su od 80 posto pamuka te 20 posto poliamida, odnosno felpe, a osim atraktivnim bojama, ističu se oversized krojem.

Kompleti se sastoje od gornjeg dijela – hoodieja te donjeg dijela, a zamišljeni su ne samo da se nose zajedno, već i da se kombiniraju sa svim drugim komadima koji se kriju u vašoj garderobi te da se ne nose samo u casual varijantama. Zelena je it boja sezone jesen/zima 2021./2022. te smo sigurni da je možete iskombinirati s komadima u neutralnim nijansama koji se trenutačno nalaze u vašem ormaru i teddy kaputom, dok će puder roza trenirka osvojiti i one koje inače ne nose boje.

Zeleni model krasi MagMe logo izvezenim u zelenoj boji, dok je na ružičastom modelu logo crvene boje. Trenirke pomalo predimenzioniranog kroja su dostupne za kupnju u veličini M, a modeli se mogu naručiti putem našeg webshopa. Limited kolekcija dostupna je u ograničenim količinama, a nadamo se da će vam se nove boje svidjeti kao nama! Ove trenirke čine idealan poklon za “ispod bora” jer je riječ o limitiranoj ediciji, a svi oni koji ih ne uspiju uhvatiti mogu baciti pogled na nove verzije naših klasičnih trenirki – tamoplavu sa zelenim logom te sivu s crvenim logom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MagMe

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0