MagMe Pick: Zara štikle

Ako su na nešto žene “slabe”, onda su to dobre cipele s potpeticom. Štikle mogu podići baš svaki, pa i najjendnostavniji outfit, sastavljen od bijele majice i traperica. Sandale s potpeticom, još pogotovo ako su u nekoj upečatljivoj boji, jedan su od najboljih modnih ulova, a mi smo jedne fantastične pronašli u high street ponudi.

Zara je uvijek prednjačila izborom obuće, kad su high street brendovi u pitanju, a ovaj model sandala s visokom potpeticom nas je osvojio na prvu. Dizajn je zaista jednostavan – riječ je o dva tanka remenčića kod prstiju te tankim vezicama kojima se sandale vežu oko gležnja. Blijedoružičasta nijansa dovoljno je upečatljiva da bude “pop of colour” outfitu, ali je i jednako tako nježna pa se može iskombinirati i s drugim bojama.

Sandale imaju potpeticu visine 7.5 centimetara, što znači da ćete u njima moći plesati čitavu noć. Štikle su izrađene od tekstila tako da je udobnost nošenja osigurana, a osim toga, i peta je u sandali dodatno učvršćena, što znači da vam stopala neće proklizati.

Ružičaste sandale na vezanje dostupne su po cijeni od 29,95 eura, a zaista su odličan ulov ako uskoro imate neki svečaniji event ili, pak, tražite idealne cipele s visokom potpeticom za ljeto. U nastavku pogledajte još detalja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0