MagMe Pick: Zara haljina

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako male crne haljine baš nikad ne izlaze iz mode i ako se pitate treba li vam još jedna, odgovor na to pitanje je – da! Ne samo da crnih haljina nikad nemamo dovoljno u ormaru, već kad se u ponudi nekog high street brenda pojavi neki atraktivan model koji izgleda kao dizajnerski, a nosi pristupačnu cijenu, argumenata za kupnju više ne trebamo.

Upravo je to slučaj s midi haljinom s prorezima s potpisom španjolskog high street brenda Zara iz nove kolekcije. Već na prvi pogled na fotografije ove haljine jasno je da je riječ o modelu koji će se rasprodati veoma brzo, a među prvima ga je odjenula Rita Rumora. Naša MagMe Girl iskombinirala je ovu haljinu – koju će podjednako obožavati minimalistice i ljubiteljice statement komada – s robusnim gležnjačama talijanskog brenda Bottega Veneta i time haljini senzualnog kroja dala kontrast i pokazala kako se može nositi i u dnevnim kombinacijama.

Ova haljina kao da je stvorena za večernje izlaske jer je krasi visoki izrez na nozi, ali i strateški raspoređeni, asimetrični izrezi na dekolteu koji su s rukavima spojeni s trakicama. Model nalikuje onima brendova Monot i Nensi Dojaka čija je estetika trenutačno na cijeni, prati liniju tijela, a uz pomoć dugačkih trakica od tkanine može se regulirati i dužina ove haljine, odnosno dubina izreza na nozi.

Model ima duge rukave te moderne detalje poput nabora, a dostupna je za kupnju putem hrvatske verzije online shopa high street marke Zara. Dostupne veličine kreću se od XS do XXL, a model krasi cijena od 299,90 kuna zbog čega je smatramo best buy malom crnom haljinom trenutačno dostupnom na našem tržištu. Sudeći po reakcijama koje izaziva na društvenim mrežama, sumnjamo da će još dugo biti dostupna.

Fotografije: Instagram (@ritarumora), Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0