Misha Collection

3 dizajnerska brenda koja kreiraju savršene male crne haljine

Ako ste u potrazi za savršenom malom crnom haljinom ili, pak, nekim drugim atraktivnim modelom, predlažemo da prednost date nerazvikanim dizajnerskim brendovima koji su ipak u kratkom roku uspjeli osvojili četu obožavateljica svojim statement modelima. To su brendovi koji u marketing ulažu na Instagramu, a imaju tu sreću da ih upravo scrollajući bespućima te društvene mreže primijete stilisti ili sami celebritiji doprinesu njihovoj popularnosti. Nensi Dojaka je pravi primjer toga jer su njezine haljine s prorezima jedan od trenutačno najtraženijih modnih komada, a njezinom se mini haljinom prije nekoliko dana na Instagramu pohvalila i Beyoncé. Za koju god prigodu tražite haljinu, nikad nećete pogriješiti s malom crnom haljinom, a u nastavku vam otkrivamo 3 brenda na koja biste trebali obratiti pozornost.

Mônot

Brend kreira haljine sa strateški raspoređenim izrezima koje se sve češće mogu vidjeti u modnim editorijalima, naslovnicama magazina te na crvenom tepihu. Modnu marku osnovao je Eli Mizrahi koji je s 13 godina, kao politička izbjeglica, počeo živjeti u New Yorku i postao fasciniran modom. Iako je tijekom rada u industriji upoznao brojne utjecanje figure, prilikom kreiranja vlastitog brenda odjeće želja je bila stvoriti moderne, svevremenske siluete koje krasi udobnost i pristupačna cijena. Njegove odvažne haljine izrađene su isključivo u crnoj ili bijeloj boji jer je sav fokus na jednostavnoj silueti i neočekivanim detaljima – baš je takva i ova mala crna haljina koju krase prorezi te detalji u obliku čvora. Modeli odišu seksepilom i rasprodaju se brzinom munje, pogotovo kad ih nose zvijezde poput Jennifer Lopez i Hailey Bieber, a pojedine komade možete pronaći na stranicama online retailera.

Numéroter

Ovaj se brend etablirao kao marka koja kreira odjeću koja se nalazi između ready-to-weara i couturea, a do sad je već osvojio srca brojnih influencerica poput Therese Hell, Mathilde Goehler, Nine Sandbech i Gabrielle Caunesil, koje njihove male crne haljine redovito biraju za svečane prigode. Demi couture brend je osnovan 2019. godine, funkcionira po principu mjesečnih dropova u kojem je svaki kreirani komad numeriran – svaka haljina označena je brojem 1 do 100, baš kao i couture modeli, a time stavljaju naglasak na vrhunsku izradu i održivost. Inspirirani visokom modom, ali i vintage modelima, kreiraju haljine koje su i provokativne i romantične, od materijala kao što su baršun i til, ukrašene kristalićima, volanima ili mašnama od materijala, a koje čine komade idealne za svečane proslave. Svi modeli mogu se naručiti putem stranice brenda koji dostavlja diljem svijeta.

Misha Collection

Online shop ovog australskog brenda jedna nam je od prvih postaja kada smo u potrazi za mini (i midi) modelima koji su jedostavnog dizajna s detaljima koji čine razliku. Modnu marku je prije gotovo 10 godina osnovala Michelle Aznavorian, a brend je specijaliziran za kreiranje haljina za posebne prilike te se ističe besprijekornim krojevima. U njihovoj ponudi zaista svatko može pronaći komad koji će mu pristajati i uklapati se u osobni stil, a među najpopularnijim modelima nalaze se haljine-sakoi poput modela Azera koji se ubraja u bestsellere brenda. Sličan model je i Fay, iz nove kolekcije, s prorezima oko struka, a u ponudi brenda Misha zaista možete pronaći modele koji sve skrivaju, kao i one koji se ističu atraktivnim izrezima i mini krojem.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0