MagMe Pick: Zara haljina na jedno rame

Da high street modna marka Zara rastura s party kolekcijom ove sezone, pisali smo prije nekoliko dana, s fokusom na odlične sandale, natikače i salonke s kojima možete zasjati u svakoj svečanijoj prigodi. Sada su podigli ljestvicu još više jer smo u kategoriji “New In” pronašli fantastičan komad – haljinu na jedno rame koja izgleda kao dizajnerska.

Mini haljina u tamnozelenoj boji, koja je i dalje vladajuća boja sezone, zbog nabora podsjeća na modele dizajnerice Magde Butrym, a atraktivna je i zbog izreza na struku te kroja na jedno rame. Efektan je i dio oko dekoltea na kojem se također nalazi izrez – detalj je to koji je jedan od najpoželjnijih na haljinama ove sezone.

Iznimno atraktivan mini kroj u kombinaciji s elegantnim izrezom na jedno rame i ova nam se haljina u tren oka popela na vrh liste najljepših ovog ljeta. U kombinaciji sa statement naušnicama i ravnim sandalama na vezanje nosili bismo je na ljetni date night, dok bismo je na natikače s potpeticom – poput hit modela iz kolaboracije Gia Borghini x Pernille Teisbaek, iskombinirali za vjenčanje na moru.

Haljina je izrađena od mješavine lana i pamuka, s manjim postotkom poliamida i elastana kako bi pratila liniju tijela, pa je idealan odabir za ljetne, večernje lookove. Asimetričan model dostupan je za kupnju i u hrvatskoj verziji online shopa brenda Zara, u veličinama XS do XL, i to po cijeni od 299,90 kuna. Riječ je o jednom od onih modela za koje će vas svi pitati i kojeg ćete moći nositi dugi niz godina, pa ako se uklapa u vaš stil, obavezno je ugrabite prije nego se ne rasproda!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0