Mango

Najatraktivnije ljetne haljine iz high street ponude

Ljeto je razdoblje u godini kada su svi skloniji pokazati malo više kože, a ovogodišnje high street kolekcije vrve atraktivnim haljinama! Prorezi na struku, dekolteu i kod bedara, nabrana tkanina, zanimljivi dekoltei i krojevi koji više kože otkrivaju nego što skrivaju ovog ljeta su it detalji na haljinama gotovo svih high street brendova.

Trend atraktivnih haljina s izrezima je pokrenula modna dizajnerica Nensi Dojaka i ubrzo pokorila cijeli modni svijet, stoga ne čudi da se verzije takvih modela pojavljuju i u high street opciji. Sličnu estetiku, koja počiva na ljetnom seksepilu imaju i brendovi Jacquemus i Cult Gaia, pa ako volite modele tih dizajnera, sigurno će vam se svidjeti i ovi u nastavku.

Zara

Nešto jednostavnije i suptilnije modele možete pronaći u ponudi švedskog brenda & Other Stories te španjolske modne marke Mango – sitni izrezi na dekolteu ili bar nabori koji ga naglašavaju, kao i cut-out silueta na struku, ono su čime se ove haljine ističu.

H&M

Iako je većina atraktivnih modela koje smo izdvojili iz high street ponude od lepršavih materijala, zbog pomalo riskantnog kroja, ove haljine možda i nisu najprikladnije za svečana događanja ili vjenčanja (ali odlične opcije možete pogledati na ovom linku), no bit će pravi odabir za večernji izlazak.

Mango

Među našim favoritima nalaze se ružičasti modeli iz Zarine kolekcije, koji će komplimentirati preplanuloj puti, a isto vrijedi i za zeleni slip model iz Manga. No, kako krojevi ovih haljina privlače pozornost sami po sebi, većina ih je izrađena u crnoj, bijeloj ili, pak, zemljanim tonovima. U nastavku otkrijte najatraktivnije haljine iz high street ponude koje možete kupiti već danas.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Fotografije: H&M, Zara, Mango, & Other Stories

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0