MagMe Pick: Zara haljina na jedno rame

Lan je jedan od omiljenih materijala tijekom ljetne sezone, i pritom se ne ograničavamo samo na lanene košulje, već kompletnu garderobu mijenjamo za komade od te tkanine kao što su odijela, haljine i suknje. Lanena haljina jedan je od najudobnijih komada za vrućine koji možete imati u svojem ormaru, a lan nije tkanina koja se nosi samo u dnevnim varijantama. Dapače, može biti i fantastičan izbor za večernje izlaske, a dokaz tome je haljina iz nove Zara kolekcije.

Riječ je o mini modelu izrađenom od 100-postotnog lana, koji krojem može konkurirati atraktivnim večernjim komadima izrađenima od svile. Osim što je asimetričnog kroja na jedno rame, haljinu krasi i jedan zgodan detalj uz pomoć kojeg se vizualno može mijenjati.

Haljina maslinaste nijanse ima šal napravljen od materijala čiji porub krase atraktivne dugačke resice, a osim što ga možete pustiti da pada uz tijelo, može se i prebaciti oko vrata ili ramena za poseban izgled.

Mini haljina dostupna je za kupnju u veličinama od XS do XL, a cijena ovog savršenog ljetnog komada iznosi 39,95 eura. S obzirom na to da djeluje poput dizajnerskog modela, vjerujemo da će se ovaj laneni komad vrlo brzo rasprodati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0