MagMe Pick: Tove točkasti top

Ušli smo u rujan, vratili se na posao i obavljanju obaveza od jutra do mraka, a s time se promijenila i naša garderoba. Za razliku od jarkih nijansi koje smo nosili tijekom godišnjeg odmora, biramo prigušenije nijanse, a s obzirom na to da nas poslije radnog vremena očekuju brojni dogovorili ili eventi, nosimo outfite koji funkcioniraju i u poslovnom okruženju, ali i u onom casual. Naš idealan outfit za ovaj tjedan tako se sastoji od traperica i sandala te stylish topa u kojem možemo zasjati i u uredu, ali i u izlasku u restoranu ili baru.

A upravo smo takav komad pronašli u ponudi londonskog minimalističkog brenda Tove, koji je u kratkom roku, od osnutka u 2019. godini, već osvojio modne insajderice i sve one koje pate za estetikom Phoebe Philo u eri Celinea. Modnu marku moderne estetike koja veiku pažnju posvećuje i održivosti osnovale su Camille Perry i Holly Wright, ljubiteljice mode koje su se upoznale na prijašnjem radnom mjestu, u Top Shopu. Već je prva kolekcija koju su lansirale zaokupila pažnju buyera s Net-a-Portera, pa su se Tove komadi mogli kupiti i tamo, a sada je već jasno da je ovaj brend koji kreira high-low komade, jedan od najuspješnijih europskih modnih brendova.

Top “Lily” izrađen je od organskog pamuka smeđe boje i krasi ga točkasti print, a predstavlja idealan dodatak garderobi u prijelaznom razdoblju između ljeta i jeseni. Naime, izrađen je od mekog rastezljivog pamuka što ga čini svakodnevnim komadom, no silueta je nešto ozbiljnija, s ravno rezanim dekolteom, pa je ovaj top prikladan i za poslovni sastanak, kao i večernji izlazak.

Top brenda Tove ističe se krojem, ali i naborima koji su postali svojevrsni signature detalj modne marke, a ovisno o ostatku kombinacije može se nositi u pregršt prigoda. Silueta koja prati liniju tijela dopušta i da ga kombinirate na nešto šire donje dijelove, kao što su hlače širokih nogavica, ali će odlično izgledati i uz pencil suknju.

Ovaj top ima laskavi fit koji može sakriti sitne nedostatke i naglasiti ono što želite istaknuti, a zbog toga što se može kombinirati na različite načine, moći ćete ga nositi još sezonama. Cijena ovog it komada iznosi 445,95 eura, a možete ga naručiti putem službene stranice britanskog brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Tove, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0