MagMe Pick: Sitne naušnice za savršeni mix & match

Zaboravite na statement predimenzionirane naušnice u nadolazećoj sezoni, suptilnost i isticanje individualnost su na cijeni ovog proljeća. Sve dosad cijenili smo simetriju i naušnice kupovale u paru, jednake, a sada se odlučujemo na promjenu – naušnice kupujemo po komadu i prepuštamo se neodoljivo chic mix & match kombinacijama, koje mogu biti samo naše.

Mejuri

Trendove osluškuju i brendovi pa se tako naušnice ne kupuju u par već se može kupiti i samo jedna, a high street marke otišle su i korak dalje – nude pakete od nekoliko različitih modela te vam time odmah daju i ideju kako ih stilizirati. Ako je upravo to ono što vas muči, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta uz pomoć kojih ćete moći odabrati savršene naušnice za mix & match te ih iskombinirati po svojem ukusu.

Volite li više mini ringove, naušnice s privjescima, studse ili cuffse, nije ni bitno – sada ih možete nositi sve odjednom. Pravilo je, zapravo, da pravila nema, ni što tiče kombiniranja različitih metala, odnosno srebra, zlata ili rose gold varijanti, međutim ono što se preporučuje da najveće naušnice ili one s privjeskom iz vaše omiljene mix & match kombinacije stavite prve pa potom prelazite na one manjih dimenzija te na kraju odaberete studse ili ear cuff.

Sexy Plexy

Isto tako, oba uha ne moraju biti stilizirana jednako, a osim što možete kombinirati naušnice različitog sjaja, imajte na umu da je poželjna i kombinacija materijala – kristaliće i bisere slobodno iskombinirajte s nekim poludragim kamenjem. Ako su vam ovakve kombinacije ipak preodvažne, savjetujemo da najprije započnete s nošenjem istog modela naušnica u različitim veličinama, a s vremenom ćete se opustiti i ohrabriti na igru različitih modela i motiva.

Sve u svemu ovaj je trend odličan način za ispucati svoju kreativnost, stvoriti jedinstvenu kombinaciju koju nitko drugi ne nosi te time pokazati svoje zavidno umijeće kombiniranja. U nastavku pronađite neke od nama omiljenih modela koje smo izdvojili iz aktualne ponude.

Stone & StrandSophie Bille BraheZaraZaraPerseePernille CorydonPernille CorydonMangoMangoMangoMangoMejuriMaria TashMaria TashMaria TashMaria TashH&MH&MEeraAnissa KermicheAndrea FohrmanAndrea FohrmanAlison Lou