MagMe Pick: Puloveri MC2 Saint Barth

Iako još definitivno nismo u tom moodu, Božić stiže za 60 dana, a s njim i sve zimske radosti! Slijedi, dakle, sezona darivanja i hladnijeg vremena, a nešto što rješava oba problema – što nekome darovati ili kako se ugrijati kad živa u termometru ode ispod nule, je pulover! Ako mislite da je još prerano razmišljati o tome, zima i blagdani će stići prije nego što očekujete, a sada imate priliku nekoga razveseliti originalnim poklonom ili sebi kupiti odličan pulover kojeg možete nositi tijekom cijele zime, u casual varijantama, na skijanju…

Odličnu ponudu vunenih pulovera s duhovitim natpisima, koje neće imati baš svi, pronašli smo u ponudi brenda MC2 Saint Barth, osnovanog 1994. godine na otoku St. Barth. Naime, dvoje poduzetnika su pronašli inspiraciju u boji Karipskog mora i bijelom pijesku ovog otoka prilikom brojnih posjeta, a kako su imali prijašnje iskustvo u industriji tekstila tako su odlučili osnovati brend koji će uhvatiti duh otoka i njegovu opuštenost te je iskombinirati sa sofisticiranim stilom koji su sami njegovali. Prva kolekcija koju su predstavili u svojem flagship otočkom dućanu bila je ona kupaćih kostima, a uslijedile su i košulje, hoodiji te naposlijetku i – puloveri.

Pleteni puloveri izrađeni su od miksa vune, kašmira te viskoze i poliamida u manjim količinama, a krasi ih vibrantna paleta boja. Puloveri su standardni fit, na dnu i na rukavima imaju rebraste detalje, a ono što je najupečatljivije kod ovih modela su duhoviti natpisi izvezeni u pisanim slovima. Tako se trenutačno u ponudi mogu pronaći oni s natpisima: “Dear Santa, I’m not good, sorry”, “Apres-ski queen”, “Weekend, j’arrive” i slični, a dostupni su u veličinama od XS do XL.

Cijena pulovera ovih atraktivnih pulovera kreće se od 159 do 175 eura, brend dostavlja i u Hrvatsku, a čitavu ponudu možete istražiti na službenom webshopu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, MC 2 Saint Barth

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0