MagMe Pick: Predivan prugasti komplet koji je sad na sniženju

Obožavamo otkrivati nove brendove u čijim komadima neće biti odjeven čitav grad, a još više volimo kad takve modele pronađemo na sniženju. Upravo to se dogodilo kad smo otkrili prugasti komplet brenda Claudie Pierlot. Ovaj renomirani francuski modni brend simbol je vječne elegancije i pariškog chica, a njihovi komadi nose i dozu cool štiha. Od svog osnutka, brend je postao popularan zbog toga što u svojim modelima spaja klasičnu sofisticiranost sa suvremenim trendovima, stvarajući jedinstvenu estetiku koju su zavoljele žene diljem svijeta.

Putem službene stranice ovog francuskog brenda nije moguće naručiti u Hrvatsku, ali njihovi komadi dostupni su i na najvećoj e-commerce platformi Farfetch. Na prvu smo se zaljubili u ovaj prekrasan prugasti komplet, koji se sastoji od kratkih hlačica i jakne crop kroja. Materijal od kojeg je izrađen je frotir zbog čega su ovi komadi idealni za kreiranje ljetnih kombinacija.

Hlačice koje su ukrašene gumbima od kornjačevine dostupne su u veličinama od 34 do 40, a trenutačna snižena cijena iznosi 108 eura. Dostupne su za kupnju putem Farfetcha.

Elegantna cropped jakna dostupna je za kupnju također putem Farfetcha, a za nju ćete morati izdvojiti 174 eura. Ovaj prugasti komplet zaista je odličan ulov koji ćete moći nositi idućih nekoliko mjeseci!

*Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Farfetch, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0