MagMe Pick: Prada slingback cipele

Nova kolekcija kuće Prada za sezonu jesen/zima prepuna je komada koji predstavljaju svakodnevnu eleganciju. Posebno su nas oduševile slingback cipele s dodatkom 3D latica cvijeća, a Pradinom bijelom modelu predviđamo veliku popularnost, posebno uzimajući u obzir zastupljenost na društvenim mrežama posljednjih tjedana.

Geometrijski detalji s profinjenom izradom predstavljaju novu dekorativnu estetiku, s naglaskom na složenu, modernu ženstvenost sa suvremenim osjećajem. Kao i čitava kolekcija za nadolazeću sezonu, koju su kreirali Miuccia Prada i Raf Simons, ovaj model kombinira strukturnu inovaciju s elegantnim karakterom koji je tipičan za Pradu.

Vrh cipela ukrašen je mnoštvom sitnih latica cvijeća koji prate strukturne detalje, predstavljajući zanimljivu kombinaciju geometrijskih oblika i prirode. Izrađene su od kože, imaju potpeticu od 2,5 centimetara i dostupne su i u mliječno sivoj boji.

Slingback cipele su dostupne za narudžbu putem službene Prada stranice, a za njih ćete morati izdvojiti 1050 eura. Zbog svoje jednostavnosti i elegancije, odlično će se uklopiti u raznim situacijama, kao što su vjenčanje, izlazak, ali i u poslovnim prigodama.

Osim slingback modela, Prada cipele dostupne su i u opciji salonki, ali u verziji bez potpetice, a svi modeli su jednostavno neodoljivi!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Prada

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0