MagMe Pick: Nova Biologique Recherche Platysma maska za definiranje čeljusti

Inspiriran medicinsko-estetskom tehnikom liftinga, Biologique Recherche razvio je masku Platysma. Istinsko rješenje protiv opuštenosti, ova je maska posebno osmišljena za djelovanje na pojavu spuštenosti kože. Natopljena formulom s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka protiv ptoze, za podizanje i učvršćivanje kože, ona pruža istinski učinak “liftinga”. Volumeni lica postaju skladniji, a oval redefiniran.

Kao i svi organi, koža je podložna starenju. Ona je istinska zaštitna barijera i s vremenom prolazi kroz brojne promjene. Lice postaje naborano, gubi volumen i opušta se. Zbog labavljenja kože, lice gubi svoj uobičajeni oblik i može izgledati estetski neuravnoteženo.

Istinska inovacija protiv opuštanja, Platysma je posebno osmišljena da djeluje na oval lica. U samo jednom tretmanu kombinira prednosti antigravitacijske maske i maske protiv ptoze za redefinirane konture lica, skladnije volumene i vidljivo redefiniranu liniju čeljusti

PREPORUČENA NJEGA ZA TRENUTNA STANJA KOŽE S OPUŠTENIM KONTURAMA

Zahvaljujući rastezljivosti tkanine i svom univerzalnom obliku, Platysma se prilagođava svakom licu i omogućuje savršeno privijanje uz područje ispod brade, osigurava- jući stalno prianjanje tijekom cijelog nošenja za optimiziranu učinkovitost.

Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom iz mora Iroise, aktivnim sastojcima protiv ptoze par excellence, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva. Tako volumeni ponovo postaju skladniji, a oval lica redefiniran.

S djelovanjem liftinga, oslonjenim na kompleks crvenih algi i plod tare, kao i ekstrakt manioke, pruža istinski učinak zatezanja. Crte lica trenutačno postaju zategnute, konture vidljivo redefinirane i pravilnije.

Naposljetku, aktivni sastojci za učvršćivanje pomoći će zategnuti kožu, zagladiti kožno tkivo te pojačati tonus za zadržavanje i poboljšanje ovala lica

3 PRAVCA DJELOVANJA AKTIVNIH SASTOJAKA
  1. Djelovanje protiv ptoze
  2. Učvršćujuće djelovanje
  3. Djelovanje liftinga

KAKO KORISTITI?

Za pojačanje učinka maske Platysma, ona se može koristiti u kombinaciji sa steznikom za bradu da bi se potaknulo prodiranje aktivnih sastojaka i optimiziralo djelovanje na reljef i volumen lica. Masku Platysma nanesite na lice prema uputama na vrećici. Zatim postavite steznik.

Oval lica: za ciljano djelovanje na područje čeljusti, postavite trake steznika s obje strane u razini ovala lica.

Podbradak: za tretman učvršćivanja područja ispod brade, postavite jednu traku steznika ispod brade, a drugu iznad vrata.

Nakon 20 minuta skinite trake steznika brade, a zatim i masku. Pokretima zaglađivanja iznutra prema van, od vrata do vrha lica masirajte kožu da upije višak proizvoda. Potom možete nastaviti s fazom njege: nanesite Sérum Matriciel Visage i Crème ADN Métamorphique.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0