MagMe Pick: Najljepši baloneri iz dizajnerskih i high street kolekcija

Uskoro nam stiže i modno najuzbudljivije razdbolje – jesen, u kojoj možemo miksati ljetne i zimske komade odjeće, odijevati se slojevito i poigrati se s garderobom. No, nekad se svemu tome mogu ispriječiti vremenske (ne)prilike, a tijekom promjenjivih jesenskih dana baloner je vaš najbolji prijatelj.

Tine Andrea Lauvli

Za razliku od jednostavnih balonera bež boje, koji su vladali ponudom brendova do prije nekoliko sezona, ove godine imamo priliku isfurati statement balonere, one u potpunosti lišene svih detalja ili, pak, one na kojima detalji – poput volana – čine razliku. Paleta boja kreće se od bijele preko zemljanih tonova i sive do crne, a baš zbog toga su se ove sezone dizajneri više poigrali s krojem.

Mango

Ako ste vjerni klasici, predlažemo da zavirite u kolekcije modnih marki Nili Lotan i Giuliva Heritage, iako bi zaista ove jeseni bilo šteta ne nabaviti jedan vječni komad poput balonera, ali u odvažnijem stilu. Dominiraju modeli u utility stilu kojeg podjednako obožavaju poznati svjetski kreatori, kao i dizajnerski timovi high street bendova pa takve primjerke možete pronaći u ponudi Gannija, H&M-a, Lvir i Kassl Editions.

Pernille Teisbaek

Ljubiteljice minimalizma balonere za sebe će pronaći u ponudi švedskog brenda & Other Stories, dok će one koje su spremne izdvojiti malo veći budžet oduševiti oversized model američkog brenda The Row, iza kojeg stoje Mary-Kate i Ashley Olsen. Još jedan američki brend od kojeg će obožavateljicama jednostavnosti zatitrati srce je i Khaite – kreativna direktorica brenda Caterine Holstein kreirala je kratki baloner kojeg krasi gumbi izrađeni u kombinaciji zlatne i crne boje.

Kassl Editions (Net-a-Porter)

Najatraktivnije balonere sezone predstavili su brendovi A.W.A.K.E. Mode i Bouguessa – modeli su to koji su izrađeni od kombinacije tkanina, odnosno izdržljivog i vodonepropusnog gabardina tipičnog za balonere te satena ili kože. U nastavku otkrijte najljepše balonere iz aktualnih kolekcija dizajnerskih i high street brendova.

Nili Lotan (Net-a-Porter)
COS
COS
& Other Stories
The Row (MyTheresa)
Isabel Marant (Net-a-Porter)
Joseph (Net-a-Porter)
Kassl Editions (Net-a-Porter)
Khaite (Net-a-Porter)
Lvir (Net-a-Porter)
Mango
Mango
Mango
A.W.A.K.E. Mode (Net-a-Porter)
Bouguessa (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Dodo Bar Or (Net-a-Porter)
Ganni (MyTheresa)
Giuliva Heritage (Net-a-Porter)
H&M
H&M

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, H&M, & Other Stories, Mango, MyTheresa, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0