MagMe Pick: Najbolji izbor donjeg rublja od satena, čipke i svile

Budžet koji smo nekoć trošile na haljine, bluze ili svečani top, ove ćemo godine uložiti pametnije – u donje rublje, jer budimo realni, većina dateova za Valentinovo, ove će godine biti organizirana kod kuće. Nikome se ne da biti u neudobnoj odjeći u vlastitom domu, a poželjnu dozu seksepila može dati čipkasto ili satensko donje rublje, koje ćemo ovog puta skrivati ispod pamučnih komada koji ne bi bili naš prvi izbor za večernji izlazak.

& Other Stories x Le Petit Trou

Svila, čipka i saten, materijali su koje biramo u kućnoj varijanti, barem kad je donje rublje u pitanju. Iako nam brojni brendovi sugeriraju da je udobnost ključna, i u ovoj kategoriji, od lijepog donjeg rublja nećemo odustati, pogotovo ne kad je u pitanju ovako bogata ponuda.

Zara

Španjolski high street brend Zara prije nekoliko je mjeseci predstavio svoju prvu liniju donjeg rublja, a svoju su kolekciju ovih dana upotpunili s novim komadima među kojima dominiraju trokutasti modeli izrađeni od satena i čipke. Švedski high street brend & Other Stories je, pak, početkom mjeseca predstavio kolekciju donjeg rublja u suradnji sa sve popularnijom markom Le Petit Trou, o čijim smo komadima s prigušenom zavodljivošću nedavno pisali. Til je jedna od najprivlačnijih tkanina jer u dodatku s čipkom raspoređenom na strateškim mjestima ujedno skriva i otkriva, pa se baš takvi modeli mogu pronaći u ovoj suradnji.

& Other Stories x Le Petit Trou

Delikatnoj čipki ipak ne možemo odoljeti, koje god godišnje doba ili dan bio u pitanju, a tu su majstori dizajneri brenda Agent Provocateur čije se donje rublje putem webshopa Net-a-Porter može naručiti u Hrvatsku. U ponudi tog online retailera nalaze se i neki brendovi specijalizirani za donje rublje i pidžame kao što su Coco de Mer, I.D. Sarrieri i Love Stories koji nisu toliko razvikani, ali čiji je dizajn jednako efektan.

Zara

Većinu modela koji se trenutačno može pronaći u ponudi dizajnerskih i high street brendova krasi trokutasta silueta te je primjetan manjak žice u grudnjak, što ipak znači da ne žrtvujemo udobnost – još jedan razlog da se ovog Valentinova počastite s novim donjim rubljem. Podiže raspoloženje instantno! U nastavku pogledajte modele koje smo izdvojili iz aktualne ponude.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Love Stories (Net-a-Porter)
Love Stories (Net-a-Porter)
Love Stories (Net-a-Porter)
I.D. Sarrieri (Net-a-Porter)
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Coco de Mer (Net-a-Porter)
Coco de Mer (Net-a-Porter)
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Agent Provocateur (Net-a-Porter)
Agent Provocateur (Net-a-Porter)
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho