Finu odjeću baš i ne nosimo, ali donje rublje da! Upoznajte poljski brend Le Petit Trou

Kad je prije gotovo sedam godina poljska stilistica Zuzanna Kuczyńska osnivala svoj brend donjeg rublja, sigurno nije mogla zamisliti da će u jednom trenutku moda postati sasvim sporedna stvar, čak i za najveće entuzijaste. Haljine, suknje i cipele s visokim potpeticama zamijenili smo trenirkama, debelim čarapama i tenisicama, no ono što se nije promijenilo je donje rublje koje nosimo. Pa, bez obzira na to što elegantnu odjeću ne nosimo, to ne znači da nam donje rublje ne može biti takvo.

Poljski brend Le Petit Trou osmišljen je s namjerom da bude ženstven, stylish i udoban te da je riječ o komadima koje možete nositi svaki dan. Naziv brenda potječe od francuske riječi za karakterističan izrez koji krasi donje rublje, a komadi se ističu jer se za njihovo kreiranje – osmišljavanje modela i proizvodnja odvijaju se u Poljskoj – koriste kvalitetni i delikatni materijali porijekom iz Italije i Francuske.

Kako tvrde iz brenda svi su modeli kreirani da stimuliranju osjetila i tijelo, napravljeni su s užitkom na umu, seksepilni su, ali ne na očit način. Njihova se privlačnost krije u kombinaciji ženstvenih detalja s razigranim uzorcima, a puno se pažnje posvećuje detaljima i čitavoj estetici brenda – baš je svaki paket koji naručite zamotan kao poklon, kako biste se osjećali posebno kada ga primite bez obzira na to što ste si grudnjak, top, korzet ili gaćice sami naručili.

Komadi koji su dostupni u crnoj, bijeloj i nude nijansi, namijenjeni su za svakodnevno nošenje, no to ne znači da su izrađeni samo od pamuka, već brend koristi svilu i reciklirani poliester, a dobar dio komada napravljen je i od prozirnih materijala na kojima je strateški raspoređen print.

Pritajena zavodljivost riječi su koje možda najbolje opisuju komade ove poljske marke donjeg rublja, čiji su komadi već krasili stranice glossy magazina kao što su Vogue, Elle i Harper’s Bazaar, a i našli se na listi želja brojnih svjetskih influencerica, modela i stilistica. Sve modele brenda, od grudnjaka sa žicom do onih trokutastih oblika te gaćica visokog struka i modela s volanima možete pogledati na službenoj stranici, kao i na Instagram profilu.

Fotografije: Le Petit Trou