MagMe Pick: Minimalistički nakit by J&Co Jewelry

Minimalizam. To je misao vodilja ove sezone kada biramo nakit. Tražeći idealan brend koji kreira nakit po našem ukusu, pronašli smo svog favorita. Radi se o online shopu J&Co Jewelry, koji je svoju priču započeo još 2012. godine kada je Jenny Kwang na Etsyju počela prodavati nakit. Prije toga radila je u nekoliko modnih kuća, no ljubav prema nakitu i stvaranju ipak je bila jača.

Nedugo nakon, postala je top-seller na ovoj platformi, oformila mali tim suradnika, a njezin brend 2014. je ušao među prvih jedan posto najprodavanijih brendova. Tada su shvatili da je nužno da ova priča postane nešto više.

2016. godine tako je nastao online shop, a do danas samo raste broj ljudi koji su se na prvi pogled zaljubili u Jennyin nakit.

Osnova izrade je 100% srebro 925, s pozlatama, a želja koja pokreće brend jest učiniti da se žene osjećaju lijepo i drugačije, te ih na taj način osnažiti. Mi mislimo da im je želja ostvarena.

J&Co Jewelry nudi sve – od prstenja, narukvica za gležnjeve, lančića do naušnica. Ono na što smo mi posebno bacili pik su naušnice svih oblika i za sve dijelove uha, a u nastavku donosimo svoj izbor.

Foto: J&Co Jewelry

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0