MagMe Pick: Massimo Dutti pulover

Iako je doba svečanijeg odijevanja iza nas i jedva smo dočekali uskočiti u udobnije, toplije komade, za oko nam je ipak zapeo high street pulover koji čini se pomiruje našu želju za udobnošću, a opet ima i pomalo glamurozan izgled. Već smo pisali o tome kako se kvaliteta high street kolekcija značajno poboljšala u proteklih nekoliko sezona, a jedan od predvodnika u toj kategoriji je svakako brend Massimo Dutti čije se pletivo doima luksuznim te je izrađeno od kvalitetnih materijala poput alpaka vune i kašmira.

Puloveri su must have komadi za zimu i vjerujemo da ih u ormaru već imate nekoliko, no vjerojatno se prilikom kupnje odlučujete na one klasične, kako biste ih što više nosili. No, ponekad i takvim, svakodnevnim komadima, dobro dođe doza glamura, a upravo to ima ovaj Massimo Dutti pulover koji nas je svojim krojem osvojio na prvu.

Riječ je o modelu koji zbog detalja čvora s prednje strane te otkrivenih ramena djeluje nešto svečanije od običnog pulovera, a opet nosi dozu udobnosti zbog mekane alpaka vune od koje je izrađen. Ovo je jedan od onih komada koji će “podignuti” čitavu kombinaciju, pa makar na sebi nosili traperice i robusne gležnjače. No, isto tako, u kombinaciji s hlačama na crtu ili slip suknjom i čizmama s potpeticama može tvoriti uglađen look.

Pulover je dostupan u crnoj, krem i ljubičastoj nijansi, u veličinama od S do L. Cijena Massimo Dutti pulovera s otkrivenim ramenima iznosi 149 eura, a dostupan je za kupnju i u hrvatskoj verziji online shopa brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0