MagMe Pick: Massimo Dutti haljina

Svima koji su se ikad zaljubili u neki komad odjeće koji im je izvan budžeta, bit će poznat osjećaj uzbuđenja kad komad nalik dizajnerskom pronađu u high street verziji. A kad je riječ o high street verziji brenda koji je poznat po kvalitetnim materijalima, to je uzbuđenje na vrhuncu. Pa, ako vam se ikad svidjela haljina s naborima britanskog brenda Tove, koji je postao planetarno popularan upravo zbog tog modela, onda će vas razveseliti vijest da je haljina nalik toj upravo stigla u Massimo Dutti dućane.

Tamnoplava haljina midi duljine iz kolekcije brenda za proljeće/ljeto 2023. ističe se zbog nabrane tkanine čiji je efekt postignut tehnikom plisiranja, ali za razliku od standardnog plissea, ovaj je pomalo zgužvan kako bi haljina dobila casual izgled. Krase je i vrpce od tkanine pomoću kojih se dekolte haljine možete smanjiti ili povećati.

Model je izrađen od 100-postotnog organskog pamuka, što bi značilo da je tkanina nastala od pamuka koji je dobiven upotrebom prirodnih pesticida i gnojiva, kako bi bio ekološki prihvatljiv. Massimo Dutti postao je popularan upravo zbog kvalitete i dugotrajnosti tkanina koje koriste u proizvodnji odjeće, a ova haljina definitivno nije izuzetak.

Za razliku od sličnog Tove modela, čija cijena iznosi oko 670 eura, ovaj se fantastičan model haljine u Massimo Dutti verziji može kupiti po cijeni od 125 eura, u veličinama od XS do L. Zbog opuštene siluete, kroja bez rukava i s nešto dubljim V-izrezom na dekolteu te prozračnog pamuka, ovo je zaista idealan model za ljetne dane koji se može nositi u različitim prilikama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0