MagMe Pick: Marija Tarlać haljina

Ime srpske dizajnerice Marije Tarlać dobro je poznato hrvatskim zaljubljenicama u modu. Od 2015. godine, modna kreatorica s bazom u Beogradu, stvara jednostavne modele s naglaskom na unikatne detalje, a pritom se koriste visokokvalitetne tkanine te se sve izrađuje ručno u ateljeu pa je svaki komad odjeće jedinstven. Perfektni krojevi ono su po čemu se dizajnerica ponajviše istaknula, a njezine haljine obožavaju nositi regionalne zvijezde.

Iz brenda kažu kako svaka kolekcija slavi žene te da je njihova filozofija odijevanje za užitak, a svevremenka odjeća koju kreiraju namijenjena je da traje dugo i da se transformira s onom koja je nosi. Pregršt se materijala koristi da bi se postiglo tu viziju od onih u potpunosti lepršavih kao što je svila, pa sve do onih “težih”, teksturiranih, poput vune. Upravo je taj prirodni, zimski materijal, glavna zvijezda haljine iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2021/2022.

Mini haljina Marije Tarlać izrađena je, naime, od 100-postotne vune i nevjerojatno je neodoljiva! Riječ je o kratkoj haljini koja se tankim i elegantnim vrpcama veže oko vrata, a koju krasi i srcolik izrez koji komplementira dekolteu. Mala crna haljina je blagog A-kroja, a zbog odabranog materijala i siluete čini idealan spoj udobnosti i atraktivnosti.

Haljina ima strukturu i drži oblik tijekom nošenja, što je čini još zanimljivijom, kao i funkcionalni džepovi sa strana. S obzirom na materijal od kojeg je napravljena, obavezno je kemijsko čišćenje za održavanje, a haljina je dostupna u veličinama 36, 38 i 40.

Cijena mini haljine iz aktualne kolekcije iznosi 221 euro, a može se kupiti putem službene stranice brenda Marija Tarlać. Ako tražite uistinu posebnu haljinu za zimu, predlažemo da se uputite na prethodno navedenu adresu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Marija Tarlać

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0