MagMe Pick: Mango pletena torba

Otkako je talijanska modna kuća Bottega Veneta predstavila nove modele svojih intrecciato torbica, modeli od ispletene kože postali su iznimno popularni. Kombinacija je to ležernog looka koje imaju torbe od rafije, ali s luksuzom i izdržljivosti kojima doprinosi koža kao materijal.

 

Baš smo takav model, izrađen od prave teleće kože, pronašli u ponudi španjolskog high street brenda Mango. Riječ je o modelu koji izgleda iznimno luksuzno, iako nosi potpis high street modne marke. Tome svakako doprinosi meka i glatka koža, ali i čokoladna boja torbice.

 

Model od tanke isprepletene kože dovoljno je velik da u njega možete pospremiti sve što vam je potrebno za “preživjeti” dan, a zaobljeni oblik i pletene ručke daju torbi elegantan izgled pa je možete nositi i na posao, a ne samo u casual varijantama. Ovaj model, osim što izgleda stylish je i funkcionalan, zbog toga što ima patentni zatvarač pomoću kojeg možete sakriti sadržaj torbice.

Pletena Mango torbica dostupna je za kupnju putem službenog webshopa brenda po cijeni od 599,90 kuna, a možete je pronaći i u zagrebačkim buticima brenda u Ilici te Arena Centru. Model neobičnog oblika koji odiše elegancijom nosit ćete u svim prigodama ove sezone, pa ulazi u kategoriju super high street ulova!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0