MagMe Pick: Mango haljina

S dolaskom toplijih dana, police high street dućana pune se proljetnim novitetima. Jedno je sigurno, ništa ne može nadomjestiti privlačnost bijele haljine tijekom toplije sezone, a već sad možete pronaći fantastične komade u toj nijansi u dućanima. Bijela haljina pandan je maloj crnoj haljini – riječ je o klasiku za sezonu proljeće/ljeto, a u ormaru ih, vjerujte nam, nikad ne možete imati dovoljno!

Za oko nam je zapeo novitet španjolske marke Mango, koji je ovih dana stigao u ponudu, a za koji smatramo da neće dugo biti in stock. Riječ je o haljini prljavobijele nijanse koja čini čuda za figuru i izgleda veoma luksuzno, ali nosi pristupačnu cijenu. Model kratke siluete stvara dojam figure pješćanog sata i to uz pomoć šavova oko struka te pufastih rukava koji stvaraju voluminozan izgled u gornjem dijelu haljine.

Model ima dugačke rukave i praktične gumbe koji se protžu čitavom duljinom haljine, a ono što definitivno ovaj model čini atraktivnim je naglašena silueta. Inače su takvi krojevi većinom rezervirani za nešto luksuznije materijale i modele kvalitetnije izrade koji nose dizajnerski potpis, međutim Mango je uspio kreirati taj model i po high street cijeni!

Haljinu krase i dva džepića s prednje strane, a pogled sa stražnje strane otkriva promišljenost kroja koji naglašava figuru. Model je dizajniran u Barceloni, a izrađen je od poliestera.

Mini model dugih rukava može se nositi u brojnim casual prilikama, a dostupan je za kupnju u veličinama od XS do L po cijeni od 45,99 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0