MagMe Pick: Lunilou haljina

Hrvatski modni brend Lunilou, iza kojeg stoji Izabel Kovačić, odmaknuo je od svoje sportske i casual estetike nakratko, da bi nam servirao elegantan i sasvim neodoljiv novitet. Riječ je o haljini naziva “Dama di Verona” koja prati liniju tijela i pomalo nalikuje na komade koje Kim Kardashian predstavlja u sklopu svojeg brenda Skims.

Uska dugačka haljina koja naglašava figuru predstavljena je u crnoj, bijeloj, sivoj, azurno plavoj i boji lavande, a izrađena je od 100-postotnog organskog pamuka, kao i većina komada brenda ekološki osviještenog brenda Lunilou. Kroj prati liniju tijela, a haljina je slim fit kako bi figuru “stisnula” na mjestima na kojima je treba stisnuti – razmislite o tome da kupite veličinu veću od one koju inače nosite kako bi haljina bila udobna za vruće ljetne dane.

Haljinu krase ravno rezani dekolte i tanke naramenice, a dostupna je u veličinama od XS do L. Cijena nove Lunilou haljine iznosi 75 eura, a brend je lansirao i pamučne trake za kosu koje su matching s haljinama.

Ova haljina odličan je izbor za lijena popodneva u gradu ili na moru, u kombinaciji s ravnim natikačama i oversized torbom, a uz promjenu modnih dodataka i nakit možete je pretvoriti i u večernji komad. “Dama di Verona” haljina dostupna je za kupnju putem službenog webshopa brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Lunilou, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0