MagMe Pick: La Mer Micro Peel

Da u kvalitetu i djelotvornost luksuzne kozmetika La Mer vjerujemo, mogle su se uvjeriti MagMe čitateljice koje su sudjelovale u workshopu posvećenom ljepoti te istraživanju priče i proizvoda tog skincare brenda. Kreme i serumi brenda La Mer zaradili su kultni status zbog toga što je riječ o učinkovitim proizvodima koji kožu čine sjajnom, mekanom i glatkom, a koji su obogaćeni kvalitetnim aktivnim sastojcima te njihovom tajnom formulom Miracle Broth™ koja se nalazi u svakom proizvodu.

Nježni, a efikasni – tako bi se moglo opisati La Mer proizvode, a i njihov novitet kojeg smo odmah poželjeli isprobati. Riječ je o La Mer Micro Peel, kemijskom pilingu kojeg mogu koristiti i oni sa super osjetljivom kožom što znači da je nježan prema koži, ali i dalje odradi sav posao. Lagani piling učinkovito zaglađuje kožu, no bez nuspojava kao što su iritacija i crvenilo, a sve to zahvaljujući eksfolijacijskom fermentu dobivenom od Miracle Broth™ ulja.

Ovo je idealan proizvod za one koji su do sad morali zaobilaziti kemijske pilinge u širokom luku zbog toga što mogu agresivno djelovati na kožu. La Mer Micro Peel je blag, no svejedno će minimizirati oštećenja od sunca koja su možda ostavili vašu kožu sivom i beživotnom. Proizvod je zadužen za eksfolijaciju, uklanjanje nečistoća i poboljšanje teksture kože lica, a specijalizirana ulja iz tajnog sastojka osigurat će da je barijera kože zaštićena.

Dvofazna formula ima za cilj nježno obnoviti površinu kože lica, dok ga tijekom dužeg korištenja i pročišćava pore te transformira izgled sitnih nepravilnosti. Koristi kombinaciju sastojaka – pročišćujući ferment za snižavanje pH ravnoteže kože, morske enzime za povećanje proizvodnje kolagena te Miracle Broth™ za njegu.

Ovaj će eksfolijacijski tretman pročistiti i obnoviti površinu kože, a djelovat će i na to da je ojača. La Mer Micro Peel dio je noćne rutine njege, a nanosi se na čisto lice. Bočicu lagano protresite kako biste aktivirali formulu i prstima nanesite tanak sloj, izbjegavajući usne, oči i konture očiju – moguće je da ćete osjetiti lagano peckanje tijekom nanošenja. Pričekajte nekoliko minuta da se proizvod u potpunosti osuši i upije u kožu, a zatim nastavite s nanošenjem seruma i noćne kreme kako biste se ujutro probudili osvježenog i blistavog tena. Novitet luksuznog skincare brenda La Mer dostupan je za kupnju putem Farfetch Beauty stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: La Mer, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0