Održan ekskluzivan MagMe x La Mer Workshop za čitateljice! Evo kako smo se proveli…

Ovog vikenda se u centru Zagreba održao ekskluzivan MagMe x La Mer Workshop u sklopu kojeg su MagMe čitateljice imale priliku upoznati i naučiti kako pravilno koristiti proizvode ovog luksuznog skincare brenda i pronašle svoju idealnu La Mer beauty rutinu, koju od sad mogu provoditi i kod kuće. Cilj radionice i eventa bio je povezati preporuke koje dajemo online, u sklopu članaka, s druženjem, kako bi naše čitateljice dobile kompletan uvid u ono što mi predstavljamo na portalu. U opuštenoj atmosferi naše su čitateljice imale prilike posvetiti se same sebi i svojoj koži na sat vremena trajanja radionice te maksimalno uživati u La Mer skincare rutini.

La Mer proizvodi kultni status zaradili su zbog toga što je riječ o zaista učinkovitim sastojcima koji kožu čine zdravom, sjajnom, glatkom i mekom, a sve zato što sadrže Miracle Broth™. Riječ je o fermentiranim morskim algama kojima se dodaju vitamini, minerali, poludrago kamenje (poput turmalina i morskog kvarca) i prirodna ulja. Takva kombinacija pruža dubinsku regeneraciju kože, zaglađuje, umiruje, hidratizira, te vraća energiju stanicama kože zbog čega koža izgleda sjajno i mladoliko, u što su se naše čitateljice mogle uživo uvjeriti. Iznimno kvalitetni sastojci, ali i poseban način nanošenja kako bi se pojačala učinkovitost proizvoda, ono je o čemu su čitateljice učile u sklopu radionice.

“Drago nam je što imamo priliku surađivati s prestižnim brendom kakav je La Mer i ovakve luksuzne proizvode predstaviti našim čitateljicama i pružiti im priliku da ih isprobaju uživo. La Mer je brend iza kojeg mi, kao portal, u potpunosti stojimo jer je iznimno kvalitetan i donosi vidljive rezultate na koži. Ovaj projekt zamišljen je i kao svojevrsna zahvala svim našim čitateljicama. Mislim da uz online prisustvo i offline evente našim čitateljima dajemo više, priliku da i sami upoznaju brend. Workshop s MagMe čitateljicama je i idealan način za povezivanje s našom publikom s obzirom na to da stavljamo veliki fokus na dvosmjernu komunikaciju”, izjavila je Rita Rumora, osnivačica i CEO portala MagMe.

U svijet La Mer kozmetike naše čitateljice uvela je Maja Božović, Education Manager za Adriatic regiju, a tijekom predavanja saznale su sve o povijesti luksuznog skincare brenda, sastojcima te isprobale skincare i makeup proizvode od kojih se posebno ističu Crème De La Mer krema, The Concentrate serum te The Soft Fluid Long Wear tekući puder – rutina zbog koje je koža polaznica na kraju radionice sjajila.

“S ovom radionicom željeli smo približiti ovaj luksuzan skincare brend MagMe čitateljicama i dati im priliku da u intimnijoj atmosferi isprobaju La Mer proizvode i dobiju individualnu preporuku za svoju kožu. La Mer puno pažnje posvećuje edukaciji kupaca s naglaskom na visoku razinu usluge i personalizirani pristup. Čitateljice su tako imale priliku isprobati proizvode, naučiti o svojoj koži, iskusiti La Mer rituale, tehnike nanošenja i učiti od eksperata u predivno uređenom prostoru”, istaknula je Božović.

La Mer proizvodi isprobavali su se u dvije manje grupe pa su polaznice imale priliku saznati personalizirane preporuke za svoju kožu te pitati pitanja koja ciljano rješavaju njihove dileme. Nakon edukativnog dijela uslijedilo je druženje uz jagode i Moët & Chandon šampanjac za koje se pobrinula Miva Galerija vina te svježe sokove i čaj od limete.

Nika MatićZrinka VidoševićLada MitrašinovićRita Rumora i Lada MitrašinovićMaja BožovićKlara BabićKlara Babić i Lea Solarić SertićLea Solarić SertićMatea Mamić i Tena FilipovićTara GrbčićDina DončevićPetra BibericaRita RumoraIvana PirizovićMarija i Silva ZrnićIva Ana StrikaDorotea Kraljević i Igrajna VargekTanja Orlovac VasiljevićNataša Dovijanić i Marina DrljoMarina DrljoNataša DovijanićMarko TolićMagMe tim

U opuštenoj atmosferi, prekrasno dekoriranom prostoru punom cvijeća i druženju s MagMe čitateljicama uživali su i visažisti Lada Mitrašinović i Marko Tolić, koji pomogli čitateljicama odabrati idealnu nijansu pudera te influencerice Nika Matić i Ivana Pirizović. U nastavku pogledajte atmosferu s MagMe x La Mer Workshop druženja u kojoj smo svi uživali.

Fotografije: Niko Goga

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0