MagMe Pick: Kave Home blagovaonski stol

Kažu da je dom ogledalo naše duše, a mi bismo rekli da je u najmanju ruku ogledalo našeg karaktera. To je prostor u kojem se želimo i trebamo osjećati dobro – to je naše utočište u kojemu trebamo osjećati samo mir i spokoj. Upravo iz tog razloga imamo potrebu često ga nadograđivati pokojom sitnicom za uređenje ili, pak, većim novim komadima namještaja koji će naglasiti naš karakter. Još kad se uzme u obzir činjenica da je uobičajeno rujan doba u kojem težimo osvježenju te se orijentiramo na početak nove akademske godine kroz novi pogled na sve, pa tako i na naš interijer, onda ne čudi da pretražujemo i shopove za dizajn i uređenje.

Ta razonoda nas je i ovog puta dovela do jednog savršenog komada koji zavrjeđuje naći mjesto među MagMe Pick komadima. Radi se o blagovaonskom stolu iz Mailen kolekcije, brenda Kave Home, koji nam je uvijek među go-to brendovima kada je dizajn interijera u pitanju. Pažnju nam je zaokupio ovalni stol, kreiran od jasenovog furnira, koji krasi tamna završna obrada. Upravo ta boja daje mu punoću i statement izgled, koje pomiješane s mekim linijama modernističkog dizajna tvore idealan odvažan komad koji će lako postati centar bilo kojeg interijera.

Inače, inspiracija cijele kolekcije Mailen potječe iz 18. stoljeća i Europe, a obilježava je želja za dugovječnim dizajnom i kvalitetnom ručnom izradom. Upravo tako ova kolekcija spaja povijest s modernim vizurama dizajna interijera koje su posljednjih godina na vrhuncu svoje popularnosti.

Ono što je posebno zanimljivo kod ovog modela je činjenica da je svaka noga stola različite dimenzije, odnosno različitog promjera, a stol je izrađen od prirodnih materijala pa se komadi razlikuju i po zrnu te tonu, što daje i ekskluzivnost svakom primjerku. Uz to, pri izradi ovog stola korišteno je takozvano E0 drvo, s niskom emisijom formaldehida, kako bi planet bio čišći od otrovnih tvari. Stoga, ako je i vama bitno da komadi kojima opremate svoj interijer budu što održiviji, ovaj komad ispunjava i taj uvjet.

Dužine od 220 centimetara te širine od 105 centimetara, zaista se radi o prostranoj verziji stola koji može postati istinski centar svih vaših druženja u vašem domu. Možete ga pronaći po cijeni od 1099 eura, a na umu treba imati da je za isporuku potrebno čekati 9 do 10 tjedana. Zato, ako želite ovim komadom obogatiti svoj interijer ove jeseni, predlažemo da posjetite njihovu službenu stranicu što prije!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Kave Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0