MagMe Pick: Jo Malone London Roses

Jedan od omiljenih brendova mirisa, Jo Malone predstavio je novu limitiranu kolekciju pod nazivom Jo Malone London Roses  koja slavi ikoničnu notu parfema i mirisa za interijere – ružu. Cvijet ruže i prepoznatljiva mirisna nota čini kolekciju od četiri mirisa koji donose četiri potpuno različita karaktera iste note – od laganog i svježeg do dubokog i raskošnog.

Predstavljena su dva sasvim nova mirisa: Rose Blush, u kojem su nježne latice utopljene u slatki žele, za sve koji vole nježan, šarmantan i ženstve miris ruže uz puderastu notu bijelog mošusa te Rose & Magnolia, duet dviju ruža, ruže de Mai i ruže Damascene u kombinaciji s pačulijem i ambrom pružaju senzualni cvjetni miris s misterioznim karakterom. Oba mirisa dostupna su u verziji Cologne u posebno ukrašenoj bočici od 50 mililitara.

Limitirano pakiranje dobilasu i dva mirisa iz postojećeg asortimana britanskog brenda Jo Malone, a to su Red Roses, esencija moderne romantike, transparentan i romantičan miris koji dočarava bogati buket crvenih ruža dostupan u verziji Cologne od 30 i 100 mililitara te u obliku mirisne svijeće i difuzora mirisa te Velvet Rose & Oud, najtamnija Damask ruža bogate teksture u tamnoj smokey kombinaciji dostupan u verziji Cologne od 50 mililitara te u obliku mirisne svijeće.

Cologne_30ml_Red-Roses_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Cologne_100ml_Red-Roses_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Cologne-Intense_50ml_Velvet-Rose-Oud_PRINT_F39L_300Cologne_50ml_Rose-Magnolia_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Cologne_50ml_Rose-Blush_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Diffuser_Red-Roses_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Home-Candle_Red-Roses_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Heart-Box_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Square-Box_1767C_Roses-Collection_PRINT_F39L_300Square-Box_2023C_Roses-Collection_PRINT_F39L_300

Iako dijele istu notu, svake od ovih mirisa putovanje je za sebe te će podjednako osvojiti obožavatelje ruže, kao i one koji možda do ove limitirane kolekcije nisu bili fanovi. Miris ruže je klasik – kroz ljubavi i gubitke, pobjede i poraze, ruža ostaje u srcu svega, a limitirana kolekcija u posebnim pakiranjima dostupna je za kupnju zagrebačkom Jo Malone London boutiqueu (Ilica 7).

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0