MagMe Pick: Jo Malone London Blossom Sardinian Summer

Poznati britanski mirisni i lifestyle brend Jo Malone i ovog proljeća predstavlja novu Blossom kolekciju pod nazivom Sardinian Summer. Ljeto iz suncem okupane Sardinije podiže osjetila svojom svježinom, jasnoćom, čistim cvjetovima i pikantnim voćem, a mirisi iz kolekcije prizivaju sjećanje na bezbrižne ljetne dane.

Ovogodišnju Blossom kolekciju čine dva nova, mirisa u limitiranom izdanju – Sea Daffodil i Bitter Mandarin, uz miris Silk Blossom koji je povratnik iz prethodnih sezona.

Sea Daffodil je blistav, senzualan miris okupan suncem s baznom notom tople vanilije omotan kremastom sandalovinom i mandarinom.

Bitter Mandarin dočarava duh mediteranske ljetne večeri, stabla agruma nižu se talijanskim ulicama, a čaše pune leda zveckaju od gorkog citrusa. Miris Čine živahna mandarina i naranča u gornjim notama savršeno dočaravaju miris aperitiva i mirisnu ljetnu večer.

Oba mirisa dostupna su u varijantama od 50 i 100 mililitara po cijenama od 727, odnosno 1039 kune.

Ovim se mirisima pridružuje Silk Blossom, koji se vraća u obliku mirisa, ali i u nekim drugim varijantama. Liniju zaokružuju maglica za kosu s cvijetom naranče formulirana s prirodnim arganovim uljem i pro vitaminom B5 kako bi kosi pružila zdrav sjaj, te difuzori koji može koristiti za energiziranje zraka razigranim, voćnim mirisom.

Kolekcija Jo Malone Blossom je u prodaji u zagrebačkom butiku Jo Malone London (Ilica 7), Fabu Spot parfumeriji te uskoro i u Douglas parfumerijama (u Arena Centru i CCO West u Zagrebu).

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0