MagMe Pick: Jedina ulja za samotamnjenje koja koristimo ovog ljeta

Hvatate li se ovoga ljeta u koštac sa savršeno preplanulim tenom, a vremenski ste ograničeni na tjedan ili dva godišnjeg odmora, imamo rješenje za vas. Postići savršeni brončani ten nikada nije bilo lakše, a na pomoći ove sezone možemo zahvaliti ulju za samotamnjenje Bela Glow Sun Me Ambra Dream te Sun Me Choco Lasting. Čak i ako jutra počinjete na plaži, ali vam treba mala pomoć u ravnomjernom tamnjenju, ova će ulja osigurati brončani izgled kože.

Brza i intenzivna preplanulost s osvježavajućim mirisom Ambre odličan je saveznik i za vašu bolju polovicu. Miris jednak Glow&Go puder losion kremi, koja pak može pomoći u dodatnom postizanju savršenog tena zahvaljujući sedefastom sjaju, sadrži SPF 10 te je idealan za sve dane provedene na plaži. Sun Me Ambra Dream ulje pogodno je za svakodnevno korištenje do zadnje kapi, a na koži ne ostavlja ljepljivi trag.

Sun Me Choco Lasting ulje za sunčanje osigurava brzu i intenzivnu preplanulost, a miriše na čokoladne praline. Možete ga koristiti na cijelom tijelu, a u praktičnoj bočici s pumpicom jednostavan je za korištenje. Za razliku od Sun Me Ambra Dream u sebi ne sadrži zaštitni faktor.

Oba ulja dolaze u bočicama od 150 mililitara, a sve informacije o tome gdje ih kupiti, ili za samu online narudžbu, pronađite na www.belaglow.hr. MagMe redakcija preporučuje obavezno korištenje kreme ili losiona sa zaštitnim faktorom u kombinaciji s oba ulja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: @juliacourtesoff, @bela_glow_

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0