Bela Glow puder losion prekriva sve nesavršenosti i djeluje poput filtera na koži

Ako je vaša ljetna briga nesavršenost kože tijela, imamo rješenje, i to ne bilo kakvo, već hrvatski proizvod, skriven u minimalističku blijedoružičastu ambalažu, koji zaista djeluje. Makeup za tijelo, u svrhu prikrivanja nesavršenosti, ožiljaka i crvenila, kao i za postizanje izgleda preplanulosti, prva je popularizirala Kim Kardashian. Na ideju je došla nakon konstantne uporabe tekućeg pudera na dijelovima tijela na kojima je njezina psorijaza bila vidljiva. Hrvatska inačica proizvoda koji skriva baš sve i djeluje poput filtera na koži predstavljena je pod nazivom Bela Glow, a kreirala ju je naša poznata vizažistica Lada Mitrašinović, stručnjakinja za postizanje izgleda savršene kože i tena te ujednačene preplanulosti, u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom Tijom Mamić.

Bela Glow puder losion zanimljiva je puderasta krema koju treba razlikovati od proizvoda za samotamnjenje. Naime, ovaj je proizvod u kategoriji makeupa za tijelo te se ispire s kože nakon tuširanja ili uz pomoć vlažnih maramica, a koži osigurava predivan prirodan izgled, sa svim zamagljenim i prekrivenim nedostacima.

Dostupan je u dvije verzije, light i dark te je vrlo diskretan. Za razliku od brojnih proizvoda koji sadrže veliku količinu intenzivnih šljokica, Bela Glow puder losion pruža diskretan, zdravi sjaj kože zahvaljujući sedefu, zbog čega ga možemo koristi tijekom cijelog dana, a ne samo navečer.

Na tijelo se nanosi ili rukama ili širokom kabuki četkicom, što ga čini idealnim za brzo spremanje prije izlaska. Na koži ga je dovoljno ostaviti pet minuta da se osuši i spremni ste za odijevanje. Bela Glow puder losion za tijelo neće ostaviti mrlje na odjeći, no ako i slučajno dođe do toga, one će nestati prvi prvom pranju.

Bela Glow puder losion možete koristiti i tako da ga pomiješate s uljem ili kremom za tijelo, nakon čega je potrebno sve dobro razmazati po koži.  Izrazito je lako maziv, a odlično podnosi vrućinu i znoj, koji neće utjecati na razlijevanje ili razmazivanje losiona po koži.

Na licu se može koristiti tako da ga dodate u hidratantnu kremu, kako biste postigli neodoljiv prirodan sjaj i osunčanost tena ili ukomponiran vaš tekući puder ili CC kremu po izboru. Za sve načine kako ga koristiti kao i za potpuni dojam završnog izgleda, zapratite Instagram profil Bela Glow.

Glow&Go proizvodi u dvije nijanse dostupni su za kupnju na www.belaglow.hr te u odabranim prodajnim mjestima Farmacia, Bipa, Fabu spot, Lavanda Mia, Martimex i drugim, čiji se popis možete pronaći na službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije:@bela_glow

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0