MagMe Pick: IKEA čaše za šampanjac

Ne krijemo kako smo veliki obožavatelji šampanjaca, a i hrvatskih pjenušavih vina, a sve što nam može učiniti ispijanje mjehurića još ljepšim iskustvom također obožavamo! Zato nas je i oduševila nova kolekcija švedskog brenda IKEA, pod nazivom Anledning, koja je ovih dana stigla i u Hrvatsku.

Riječ je o svečanoj kolekciji koja stavlja naglasak na raznorazne proslave i evente koji nam slijede u nadolazećoj sezoni pa ne čudi da su upravo čaše za šampanjac od puhanog stakla glavna zvijezda. Retro čaše, koje su niske i šire, čine proslave i postavljanje stola neodoljivima, a možete ih iskombinirati i s čašama i bokalom iz iste kolekcije.

Čaše su napravljene od stakla od u svijetlosmeđoj boji, izgledaju nevjerojatno elegantno zbog oblika, a savršene su za svečane večere ili proslave. Atraktivne su i zbog rebrastog dizajna, što ovom retro obliku daje moderan izgled. Funkcionalne i lijepe, ove čaše su nadahnute zabavama, ali i švedskim ljetnim bojama i prirodom.

Čitava je Anledning kolekcija puna svevremenskih proizvoda jednostavnih oblika koji se mogu koristiti iznova i iznova, za različita slavlja i na različite načine, zajedno ili zasebno. Sve je napravljeno od prirodnih materijala koji se lako kombiniraju sa stvarima koje već imate kod kuće.

Čaše za šampanjac dostupne su za kupnju u robnoj kući IKEA u Zagrebu, a cijena jednog komada iznosi 24,90 kuna. Mi smo svoje primjerke već nabavili!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0