MagMe Pick: H&M torbica

U posljednje vrijeme ne možemo se nadiviti fantastičnim high street novitetima. Iz dana u dan nas oduševljavaju komadi luksuznog izgleda, a pristupačne cijene, za koje biste na prvu zakključili da je riječ o modelima koje su kreirale renomirane modne kuće. Kao predvodnik high street brendova, švedski H&M u posljednjih je nekoliko tjedana servirao vrhunsku svečanu kolekciju, prvi pogled na suradnju Rokh H&M, kao i komade koji su nas dizajnom oduševili. Nismo morali čekati dugo da nam ponovno za nešto iz njihove ponude zapne oko – a ovog puta riječ je o torbici!

Modeli izrađeni od kombinacije kože i platna bit će pravi hit za ovo ljeto – već je jedna takva torbica sa Zara potpisom postala viralna – a H&M je ovih dana predstavio svoju verziju, koja izgleda zaista posebno. Torbica izgleda kao da je izrađena od dva dijela – mekanog, unutrašnjeg napravljenog od tkanine od mješavine jute i pamuka, te vanjskog koji se ističe trakicama od umjetne kože te čini “okvir” u kojem je smješten pamučni dio.

Torbica je iznimno atraktivnog izgleda zbog trakica čokoladne nijanse koje izgledaju kao da su izrađene od prave kože te metalnih detalja. Zanimljive su i ručke ovog modela koji u gornjem dijelu ima širu siluetu nego u donjem, a koje su izrađene od tankih trakica od umjetne kože koje su na krajevima zavezane u čvor.

Nema sumnje da ova torbica privlači pažnju, a s obzirom na to da je nešto veća – dimenzija 29 x 33 x 12 centimetara – ovaj statement model možete nositi svakodnevno. Ova H&M torbica idealan je odabir za ljetne dane, pristajat će uz lanene ili pletene komplete i haljine koje ćete nositi tijekom toplije sezone, a zbog neutralnih nijansi u kojima je izrađena, od ovog se modnog dodatka nećete odvajati.

Torbica je dostupna za kupnju putem H&M stranice po cijeni od 49,99 eura što je čini odličnim ulovom za ljeto 2024. godine!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0