Zara torba za kojom je TikTok poludio!

Iako ćemo se uvijek svrstati u skupinu onih koji smatraju da se u torbice uvijek isplati uložiti jer je riječ o komadima koje ćete nositi godinama, to ne znači da takve modele pronalazimo samo u high-end kućama. Kvalitetne torbice lijepog izgleda mogu se pronaći i u high street dućanima, a dokaz tomu je posljednji Zara model za kojim su društvene mreže poludjele.

Torbica od kombinacije pamuka, odnosno jute i umjetne kože već je sad osvojila brojne korisnice TikToka, a vjerujemo kako će biti jedan od najpopularnijih Zara modela ove sezone. Model je privlačan ne samo zbog atraktivnog izgleda koji je postignut kontrastom između detalja od umjetne kože i jute u neutralnoj nijansi, već i zbog svoje praktičnosti.

@animo.et.corpore

you‘re welcome 🫶🏻 #zaratotebag #zarabag #pilatesbag

♬ original sound – matilda

Ovo je torbica idealna za one on-the-go, poslovne žene, studentice ili majke koje na jednom mjestu moraju imati sve esencijalne stvari za posao, odlazak na trening ili predavanje ili, pak, šetnju s bebom, kao i još par sitnica.

@v.n.s.a.a

Polène Dupe alert 👜 #poleneparis #polenedupe #zara #springoutfit #springbag #baginspo #shopper #fy #fyp #viral #inspofashion

♬ Make You Mine – Madison Beer

To što je komad funkcionalan to ne znači da ne može biti i stylish, a upravo ova torba – s dužim i kraćim ručkama za nošenje preko ramena, odnosno u ruci – to i dokazuje.

@riannagail

so PERFECT! linked on my Zara Favs Spring/Summer 2024 list 🤎 #totebag #zara #zarabag #zarahaul #zarahaul2024 #zaranewin #zaranewcollection #zaraunboxing #zarafavourites #zaraoutfit #haul #unboxing

♬ Obsessed x B.A.D. x In For It – SojEdits

Model u unutrašnjosti krije i manju platnenu torbicu s patentnim zatvaračem u koju možete staviti sve sitne i bitne stvari poput ključeva, novčanika, kozmetike i slično, dok u većem pretincu koji ima zatvaranje na magnet možete nositi laptop, knjige ili druge veće stvari.

@louisegdw

Ref : 6030/310 🤎 #zara #polene #cyme #bonplan #zarabag

♬ original sound – Stan 🙂

Torba je zaista prostrana – njezine dimenzije su  50 x 31 x 13 centimetara, a dostupna je za kupnju u dvije boje, s bordo ili detaljima boje konjaka. Oba modela jednako su nosiva, tako da niti s jednim nećete pogriješiti.

@yasmindraebye

In love with my new bag from zara💌 #fyppage#fyp#zara#zarahaul#newbag#bordeaux#fashion

♬ hot people use this sound – 𝒂💕

Ovaj hit model koji se može nositi na više načina dostupan je za kupnju po cijeni od 35,95 eura, što ovu torbu čini odličnom value for money kupnjom. Isto tako, možete je koristiti i kao torbu za plažu pa nositi i u ljetnoj sezoni. U nastavku otkrijte još detalja ovog modela!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0