MagMe Pick: H&M slip haljina

Jedan od komada koji bi se trebao nalaziti u svačijem ormaru je slip haljina jer je riječ o modelu koji je nosiv u različitim prigodama i upravo zato mnogima go-to kad se nalaze u situaciji da ne znaju što odjenuti za žele izgledati stylish. Slip modeli koji su bili popularni u devedestima, nisu se puno promijenili do danas, a gotovo da i nema modnog brenda – dizajnerskog ili high street, koji taj komad nema u svojoj kolekciji. Ovaj model haljina može se, uz pravilan odabir asesoara, nositi na casual način, ali će biti priklana i za nošenje u svečanijim varijantama, primjerice vjenčanjima.

U ponudi brenda H&M pronašli smo krem model dužine do gležnjeva koji nam se čini idealan upravo za sve vrste svečanih događanja i evenata, a s obzirom na nijansu može poslužiti i budućim mladenkama kao opcija za djevojačku, haljinu poslije ponoći ili, pak, vjenčanicu ako je riječ o opuštenijem vjenčanju.

Model ima tanke naramenice te halterneck izrez s koji krasi 3D cvjetna aplikacija – jedan od najpopularnijih detalja sezone, koji se može i skinuti, ako ciljate na opušteniji look. Silueta haljine prati liniju tijela, a detalj koji privlači pozornost su i otvorena leđa. Duljina naramenica možete se regulirati, a s time možete prilagoditi i duljinu haljine te dodatno naglasiti struk.

Slip haljina je izrađena od kombinacije poliestera i viskoze, a dostupna je za kupnju u veličinama od XS do XXL. Cijena H&M haljine iznosi 54,99 eura, a još fotografija možete otkriti u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0